Μουντομπάσκετ 2019: Στους «4» η σούπερ Γαλλία, πέταξε (89-79) εκτός τις ΗΠΑ (video)

Έσκασε η «βόμβα» από τους «τρικολόρ», που εξασφάλισαν εισιτήριο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΤόκιοΜεγάλη αποτυχία για τους Αμερικανούς που επιστρέφουν πρόωρα…. σπίτι τουςΟι ΝΒΑερς του Βενσάν Κολέ είπαν «όχι» στην ομάδα του «γκουρού» προπονητή του ΝΒΑ Γκρεγκ ΠόποβιτςΜε την Αργεντινή στους «4» η ΓαλλίαΟι ΗΠΑ είχαν να χάσουν σε επίσημο αγώνα
από το 2006, όταν τις είχε υποτάξει η Ελλάδα στη Σαϊτάμα για τα ημιτελικά της διοργάνωσης

Η Γαλλία έχει στο Μουντομπάσκετ 2019 στην Κίνα υλικό για να φτάσει ψηλά και το απέδειξε αυτό κόντρα στις ΗΠΑ, καθώς για τα προημιτελικά πέτυχε μεγάλη νίκη με 89-79, επιτυχία που τους έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης για 3η φορά στην ιστορία της.

Οι «τρικολόρ»… σφράγισαν, παράλληλα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι «πετεινοί» ζουν και αυτοί το… «αμερικανικό όνειρό» τους, αποκλείοντας το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, την φοβερή και τρομερή εθνική των ΗΠΑ.

Την Παρασκευή (13/9), η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στις 15:00, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης. Οι Αμερικανοί θα διεκδικήσουν μία θέση εκ των 5 έως 8 με πρώτη αντίπαλο την απογοητευμένη Σερβία, την Πέμπτη (12/9, 14:00). Οι ΗΠΑ είχαν να χάσουν σε επίσημο αγώνα από το 2006, όταν τις είχε υποτάξει η Ελλάδα στη Σαϊτάμα για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι ΝΒΑερς του Βενσάν Κολέ είπαν «όχι» στην ομάδα του «γκουρού» προπονητή του ΝΒΑ Γκρεγκ Πόποβιτς και έθεσαν τους πανίσχυρους Αμερικανούς εκτός του μεγάλου στόχου τους, να γίνουν δηλαδή η πρώτη ομάδα με τρία διαδοχικά χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμιο Κύπελλο (2010, 2014) στην ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα