Δίκη Χρυσής Αυγής: Πήγα να τους χωρίσω και έφαγα ξύλο

Η δίκη της Χρυσής Αυγής πέρασε στο σκέλος των απολογιών για την επίθεση σε βάρος των μελών του ΠΑΜΕ με τα μέλη της να εξακολουθούν να λένε πως δεν έχουν καμία σχέση για όσα τους καταλογίζουν.

«Δεν πήγα πουθενά ως ροπαλοφόρος, ως κουκουλοφόρος ή ως Σούπερμαν. Δεν είχα σχέση με τη Χρυσή Αυγή, μου τράβηξαν την προσοχή

μόνο με τις δηλώσεις των βουλευτών σε εκδήλωση στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη το 2012 και τους είχα ψηφίσει στις εκλογές», ανέφερε ο Αντ. Κυριακόπουλος, που φέρεται ως μέλος του τάγματος εφόδου του Περάματος που χτυπούσε με ρόπαλα τα μέλη του ΠΑΜΕ.

Μάλιστα στο σημείο του συμβάντος δήλωσε πως βρέθηκε από περιέργεια.  Όπως αναφέρει το Έθνος, ο κατηγορούμενος είπε τα εξής: «Πήγα μόνος μου να δω τι γίνεται και βλέπω από τις δυο μεριές συναδέλφους μου να τσακώνονται. Τους ειπα “τι κάνετε; Συνάδελφοι είμαστε!”. Πρέπει να ήταν περίπου 15 άτομα από τη Χρυσή Αυγή και 30 από την άλλη πλευρά. Χαμός γινόταν. Μπήκα να τους χωρίσω. Τελικά έφαγα ξύλο, κάποιον βάρεσα σίγουρα, και μετά έφυγα. Υπήρχαν κάποιοι με κουκούλες και κράνη και από τις δυο πλευρές, άλλοι κρατούσαν σημαίες, ελληνικές και του ΠΑΜΕ».

Οι απολογίες των κατηγορουμένων για την επίθεση σε βάρος των αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ θα συνεχιστούν αύριο και θα ακολουθήσουν όσοι τους αποδίδεται η κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Τελευταίοι θα προσέλθουν οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα