Μουντιάλ: Οι παίκτες της Κροατίας είναι… ένα, χορεύουν και προσεύχονται μαζί (video)

Η εθνική ομάδα της Κροατίας έγραψε ιστορία με την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ για πρώτη φορά, αλλά πίσω από την «παρέα» των διεθνών φαίνεται πως υπάρχει «μυστικό». Το ταλέντο σ’ αυτή την ομάδα ανέκαθεν υπήρχε, το θέμα ήταν αυτοί οι αστέρες να γίνουν ομάδα. Και με τον Ζλάτκο Ντάλιτς φαίνεται πως το κατάφεραν.

Αυτό αποδεικνύει και το γεγονός πως οι Κροάτες χορεύουν και προσεύχονται όλοι μαζί. Με χορό, τραγούδι και ξέφρενο γλέντι γιόρτασαν, άλλωστε, στο ξενοδοχείο τους την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ, μετά το 2-1 κόντρα στην Αγγλία

στον ημιτελικό.

Με την επιστροφή της αποστολής στο ξενοδοχείο όπως ήταν φυσικό ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι μεταξύ των παικτών και των υπολοίπων μελών της αποστολής. Ο τραγουδιστής Μλάντεν Γκρντόβιτς ο οποίος έδωσε το «παρών» στο δείπνο της ομάδας έβγαλε την κιθάρα του και άρχισε να παίζει διάφορα τραγούδια. Ο τεχνικός τους Ζλάτκο Ντάλιτς τράβηξε με το κινητό του διάφορα βίντεο τα οποία και ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram. Το χάρηκε πιο πολύ απ’ όλους.

Πριν από κάθε παιχνίδι οι Κροάτες μαζεύονται σ’ ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου που διαμένουν και προσεύχονται. Έτσι, παίρνουν δύναμη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καταθέτουν όλοι ότι έχουν από δυνάμεις με σκοπό το ομαδικό καλό. Μέχρι τώρα τα πάνε σούπερ. Απομένει και το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη δυνατή Γαλλία.

Δείτε τα βίντεο με τους Κροάτες να χορεύουν και να προσεύχονται:

Proslava plasmana u finale! Hvala svima koji ste uz nas!

Keywords
Τυχαία Θέματα