Μουντιάλ: Ο μικρός Πέδρο κέρδισε τον δικό του «αγώνα», ζωγράφισε το άλμπουμ της Panini (εικόνες – video)

Αυτό το παιδί από τη Βραζιλία πέτυχε τη δική του σημαντική «νίκη» στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Πρόκειται για τον 8χρονο Πέδρο από τη Βραζιλία, που κατάφερε μόνος του να συμπληρώσει το άλμπουμ της «Panini», αν και δεν είχε την δυνατότητα να αγοράσει όλα τα αυτοκόλλητα. Δεν το έβαλε… κάτω και επιδεικνύοντας τις ικανότητές του στη ζωγραφική, συμπλήρωσε μ’ αυτό τον τρόπο τα κουτάκια που ήταν λευκά.

Ο Πέδρο, όπως και όλα τα παιδιά στην ηλικία του, κάνει όνειρα που πολλές φορές είναι και ποδοσφαιρικά. Το να συμπληρώσει το άλμπουμ της «Panini» με

αστέρες που λατρεύει ήταν ένα από τα στοιχήματά του τις τελευταίες εβδομάδες για να έχει και τις 32 ομάδες που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Μόνο που η οικογένειά του τα βγάζει δύσκολα πέρα στη Βραζιλία. Η μητέρα του ήταν αυτή που του έδινε χρήματα για να παίρνει αυτοκόλλητα, αλλά κάποια στιγμή, είπε στον μικρό της ότι τα χρήματά τους δεν φτάνουν.

Ο μικρός φαν της «σελεσάο» δεν πτοήθηκε. Αποφάσισε να ζωγραφίσει τους παίκτες του έλειπαν. Έπαιρνε, μάλιστα, από φίλους του τα αυτοκόλλητα παικτών που έλειπαν και καθόταν με υπομονή και πείσμα και τους ζωγράφιζε. Έτσι… έφτιαξε 126 ομοιώματα ποδοσφαιριστών στο ίδιο ακριβώς μέγεθος με τα αυτοκόλλητα.

Αυτό το γεγονός ενθουσίασε τη μητέρα του παιδιού, τη δασκάλα του αλλά και στους συμμαθητές του Πέδρο. Ο 8χρονος έλαβε από όλους ένα μεγάλο «μπράβο», ενώ η δασκάλα του είπε πως αποτελεί παράδειγμα προς όλους για την ευφυΐα του, το πείσμα του και την επιμονή του. Και δεν έχει άδικο. Ο μικρός Πέδρο έδωσε το δικό του αγώνα κατά την διάρκεια του Μουντιάλ και βγήκε νικητής.

Είναι χαρακτηριστικό πως η διάσημη ιταλική εταιρία, όταν ενημερώθηκε για την ιστορία του μικρού Πέδρο, αποφάσισε να τον «ανταμείψει». Του προσφέρει ένα συμπληρωμένο άλμπουμ του Μουντιάλ με όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτό το άλμπουμ θα έχει ένα έξτρα αυτοκόλλητο, με το δικό του πρόσωπο. Το καλύτερο δώρο για τον μικρό Πέδρο…

Στη Βραζιλία επικρατεί πανικός με τα άλμπουμ της πανίνι, στο παρελθόν μέχρι και οι βουλευτές στη Βουλή αντάλλασσαν αυτοκόλλητα

Brazilian transfer fever dominates Panini market. https://t.co/z6RPec9uT1

— Daily Nation (@dailynation) 14 Ιουνίου 2018

Members of Brazilian parliament trading Panini cards during very important voting

Keywords
Τυχαία Θέματα