Μουντιάλ: Η Γαλλία ήταν μια… γροθιά, αποκαλυπτικά πλάνα από τα αποδυτήρια – Κάηκε… η Νίκαια για τον Λιορίς (video)

Σε κάθε επιτυχία υπάρχει ένα μυστικό. Η Γαλλία ήταν ομάδα σε όλη την διοργάνωση του Μουντιάλ. Αυτό μπορούσε να το διαπιστώσει κάποιος και εκτός αγωνιστικών χώρων. Από τον τρόπο με τον οποίοι οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές αντιμετώπιζαν κάθε αγώνα, κάθε δύσκολη ή εύκολη κατάσταση. Αποκαλυπτικά είναι και τα πλάνα που διέρευσαν από τον τελικό μέσα από τα αποδυτήρια, τόσο πριν από τη σέντρα του στον αγώνα με την Κροατία, όσο και στο ημίχρονο.

Με τον προπονητή της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ νε μιλάει στους παίκτες. Ηγετικό ρόλο φαίνεται πως είχαν ο Πολ Πογκμπά και ο Αντουάν Γκριεζμάν. Και ο Ραφαέλ Βαράν εμψύχωνε τους συμπαίκτες του.

Την ίδια ώρα ο Ούγκο Λιορίς έτυχε θερμότατης υποδοχής στη Νίκαια, πόλη από την οποία κατάγεται.

Αναλυτικά στην ανάπαυλα του τελικού ειπώθηκε:

Ντιντιέ Ντεσάμπ: «Ακούστε. Είδατε; Χρησιμοποιούν τους αγκώνες τους, τα σώματά τους. Τι κάνουν; Κοιτάζουν κυρίως εκτός από τη διαγώνια μπαλιά που και που, να βρουν τον Μάντζουκιτς. Αυτός τη γυρίζει με το κεφάλι, με το στήθος ή τη μοιράζει με το πόδι του. Να είστε προσεκτικοί γύρω του. Μπορεί να κερδίσει τη μπάλα με το κεφάλι του, να είστε προσεκτικοί. Μην είστε στατικοί. Να κινείστε συνεχώς.
Να τον κλείνετε. Σκεφτείτε. Μην το κάνετε πιο δύσκολο απ’ ότι είναι για τους εαυτούς σας. Βγαίνουν στη μπάλα, είναι επιθετικοί. Όλοι είδατε την ενέργεια που βγάζουν. Παίξτε όσο πιο απλά μπορείτε. Όταν έχετε τη μπάλα, αν έρχεται κάποιος πάνω σας, υπάρχει κάποιος άλλος που ακολουθεί. Δώστε τη μπάλα όσο πιο γρήγορε γίνεται. Δώστε τη στον Κιλιάν (Εμπαπέ). Αντουάν (Γκριεζμάν) μείνει λίγο πιο πίσω στις αντεπιθέσεις. Μένεις ψηλά δίπλα στους επιθετικούς. Θέλουμε να είσαι μία επιπλέον επιλογή».

Αντουάν Γκριεζμάν: «Ε παιδιά, ηρεμήστε. Εντάξει; Έχει μείνει λίγο ακόμα. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Ηρεμήστε. Αισιοδοξία».

Ντεσάν: «45 λεπτά. Ξέρετε τι ακολουθεί. Ψηλά το κεφάλι. Όταν παίρνεται τη μπάλα, μπουμ. Δώστε τη μπροστά».

Πολ Πογκμπά: «Να είστε θετικοί».

Ραφαέλ Βαράν: «Μην ταλαιπωρείστε με τις θέσεις. Παιδιά, είναι στο μυαλό σας. Να είσαι θετικοί. Πιστέψτε το. Θα νικήσουμε. Θα νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Πάμε. Θα κερδίσουμε παιδιά. 45 λεπτά. Δώστε τα όλα. Πάμε».

Δείτε τι έγινε στα αποδυτήρια της Γαλλίας στο ημίχρονο του τελικού:

Ο Πολ Πογκμπά μίλησε στους συμπαίκτες του και πριν από την σέντρα του μεγάλου τελικού:

Δείτε μέρος των πανηγυρισμών των Γάλλων στα αποδυτήρια μετά τον τελικό του Μουντιάλ:

Το κλίμα στη Γαλλία ήταν πολύ καλό και αυτό φαινόταν και κατά την διάρκεια που οι παίκτες ταξίδευαν με πούλμαν

So Dembele sang the song with the rest of the French team to mock Messi……..

Keywords
Τυχαία Θέματα