Μωσαϊκό… συναισθημάτων με εικόνες από το Μουντιάλ – Αυτό είναι το ποδόσφαιρο (εικόνες – video)

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα μπορούν να προσφέρουν απίστευτα συναισθήματα σε όλους μας. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσεις κάποιος με τον πιο παραστατικό τρόπο μέσω των αγώνων του Μουντιάλ. Από τις εικόνες που προσφέρουν τόσο οι πρωταγωνιστικές (παίκτες, προπονητές κ.α.), όσο και οι φίλαθλοι, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Συνυπάρχουν η χαρά, η «απογείωση», το τραγούδι, η λύπη, το κλάμα, το πείραγμα…

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί και μια μίξη διαφορετικών πολιτισμών, αλλά όλοι πανηγυρίζουν σαν τρελοί όταν η ομάδα τους κερδίσει, είτε είναι μέσα στα γήπεδα, είτε εκτός αγωνιστικών

χώρων. Όλοι κλαίνε όταν έρθει ένα αρνητικό αποτέλεσμα, δεχόμενοι και πειράγματα. Μοναδικές στιγμές πραγματοποιούνται και στις χώρες των εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στο Μουντιάλ… Όπως στην Αργεντινή, όπου οι πλατείες ήταν γεμάτες μέσα στο χειμώνα και μητέρα ζούσε με πάθος το ματς της Αργεντινής, ενώ και θήλαζε το μωρό της.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:

Ο κόσμος ακόμα… κλαίει στη Γερμανία για τον οδυνηρό αποκλεισμό των «πάντσερ»:

Οι παίκτες της Αργεντινής έκαναν… και φιέστα για την πρόκρισή τους:

Φίλαθλος της Αργεντινής δείχνει το εισιτήριο σε… έλεγχο στο ματς με τη Νιγηρία και… ξεσπά στο γκολ της ομάδας του:

Οι Βραζιλιάνοι σηκώνουν στο πόδι σταθμό του μετρό με το τραγούδι τους:

Οι φίλοι του Μεξικό ξέσπασαν με την πρόκριση της ομάδας τους, με την… βοήθεια της Νοτίου Κορέας. Στο Μεξικό εκατοντάδες πήγαν έξω από την πρεσβεία της ασιατικής χώρας και αποθέωσαν τη Νότιο Κορέα. Σε όλο τον κόσμο, Μεξικανοί σηκώνουν στα χέρια Κορεάτες. Έτσι, γεννιέται μια μεγάλη φιλία:

Hundreds of Mexican fans went to the Korean embassy in Mexico City after the Germany game yesterday. Supporters chanted ‘Korean, brother, now you’re Mexican!’, before some Korean officials did shots of tequila with the crowd.

This is the best #WorldCup ever, don’t @ me pic.twitter.com/Pw4JT65fYC

Hunter Godson (@HunterGodson) 28 Ιουνίου 2018

Mexico and Korea fans love after this game. This is why I love this sport. ⚽

Keywords
Τυχαία Θέματα