«Μοντέλο» ο Λιχτστάινερ με τα χρώματα της Άρσεναλ (εικόνες – video)

Ο Στέφαν Λιχτστάινερ ανήκει επίσημα στην Άρσεναλ, καθώς παρουσιάστηκε από τους «κανονιέρηδες» σαν να ήταν μοντέλο, με όσα τον… έβαλαν να κάνει οι άνθρωποι της νέας ομάδας του! Φόρεσε τη νέα εμφάνιση των Λονδρέζων, έκανε δηλώσεις, γνώρισε τον χώρο όπου από τη νέα σεζόν θα είναι το «σπίτι» του. Το ίδιο «μονοπάτι» αναμένεται να ακολουθήσει και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Στέφαν Λιχτστάινερ, μετά από επτά χρόνια-και ισάριθμα πρωταθλήματα Ιταλίας-με τη Γιουβέντους, άφησε από το Τορίνο. Ο πολύπειρος δεξιός μπακ, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Ρωσίας με την εθνική Ελβετίας, έμεινε ελεύθερος από τη «γηραιά κυρία» και συμφώνησε με την Άρσεναλ. Η μεταγραφή του έχει, μάλιστα, ιστορική σημασία, αφού είναι η πρώτη κίνηση των «κανονιέρηδων» μετά από 22 χρόνια που δεν φέρει την υπογραφή του Αρσέν Βενγκέρ.

«Ο Στέφαν φέρνει μεγάλη εμπειρία και ηγετική ικανότητα στην ομάδα μας. Είναι παίκτης μεγάλης ποιότητας, με θετική και αποφασιστική νοοτροπία. Ο Στέφαν θα μας βελτιώσει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου», δήλωσε ο νέος τεχνικός της Αρσεναλ, Ουνάι Εμερι, ο οποίος ξεκίνησε την ενίσχυση των «κανονιέρηδων» από την αμυντική γραμμή. Είναι πολύ πιθανό, δε, η επόμενη κίνησή του να είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς η Αρσεναλ φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Ντόρτμουντ, αλλά και με τον ίδιο τον Έλληνα διεθνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα