Δημήτρης Σούλτας: 11 κι ούτε ένα τηλεφώνημα

*** Και ενώ το πανελλήνιο αναζητά τον 12ο λόγο για τον οποίον είσαι με τον Κυριάκο, παίζει συνέντευξη- μαμούθ του πατέρα του στον ΣΚΑΪ, όπου αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι το ρουσφέτι έχει δυσφημιστεί και δεν ήταν κάτι τόσο κακό. Ο Κυριάκος θα μπορούσε να δηλώσει “είχε διορίσει τόσους ο πατέρας μου, που δεν μου έμενε άλλη λύση από το να απολύω”

*** Φήμες αναφέρουν ότι το αγαπημένο βιβλίο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο “Ενδεκάλογος του γύφτου”

*** Ωραίος άνδρας λέει ο Ισπανός σοσιαλιστής Σαντσέθ, που δεν έχει χορέψει ούτε

μία φορά ζεϊμπεκικο, ούτε έχει φορέσει ποτέ ζιβάγκο. Δεν ξέρω αν πέρασαν διαφωτισμό οι Ισπανοί, ΠΑΣΟΚ δεν πέρασαν όμως και αυτό είναι παραπάνω από εμφανές.

*** Τελικά Ζάεφ και Τσίπρας θα μιλήσουν στο τηλέφωνο, Στείλαμε στον φυρομέζο χρόνο ομιλίας 10 λεπτά, μάλλον

*** Ο Ραχόι δήλωσε ότι θα παραιτηθεί και από την ηγεσία του κόμματος, αντί να επιμείνει ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα από τις μίζες και να γράφει άρθρα κάνοντας μάθημα στους Ισπανούς για το πώς θα βγουν από την κρίση.

*** Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δεν βιάζεται για να ληφθούν αποφάσεις για το ελληνικό χρέος. Φήμες λένε ότι στις συναντήσεις του με τους αξιωματούχους του ΔΝΤ έλεγε συνεχώς : “Φεεεεεεέτα”.

*** Η Εύη Καρακώστα συνέδεσε την καισαρική με την οποία γεννιούνται τα παιδιά με τη βίαιη συμπεριφορά που ενδεχομένως εκδηλώνουν στην υπόλοιπη ζωή τους. Και να φανταστεί κανείς ότι τα θερμόμετρα μόλις που έχουν ξεπεράσει τους 30 βαθμούς

Keywords
Τυχαία Θέματα