Μοντέλο καταγγέλλει ότι ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ τη νάρκωσε και τη βίασε στα 17 της (video)

Μία νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση έρχεται να κλονίσει τον χώρο του θεάματος, καθώς μοντέλο καταγγέλλει τον μάγο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ότι τη νάρκωσε και τη βίασε στα 17 της.

Αναλυτικότερα, η γυναίκα περιέγραψε το περιστατικό σε μια συνέντευξη στην ιστοσελίδα The Wrap, που δημοσιεύτηκε λίγες ώρες αφότου ο ταχυδακτυλουργός ανάρτησε μια δήλωση στο Twitter, εκφράζοντας την υποστήριξή του στο κίνημα #MeToo παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε «κατηγορηθεί ψευδώς» στο παρελθόν.

«Θυμάμαι να με γδύνει, να με φιλά και να κατεβάζει το πρόσωπό του στο κάτω μέρος του σώματός μου. Μετά έχασα τις αισθησεις μου», περιέγραψε η γυναίκα.

Τι απαντά ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ

«Πολλές φορές στη ζωή μου βρέθηκα αντιμέτωπος με δημοσιεύματα που με κατηγορούσαν για κατασκευασμένες, φρικτές πραξεις, ενώ ελάχιστα ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση της σύλληψης της καταγγέλλουσας και την απόδειξη της αθωότητάς μου. Ενώ λοιπόν υπομένω μια ακόμη καταιγίδα, εύχομαι το κίνημα #MeToo να συνεχίσει να εξαπλώνεται», αναφέρει ο ταχυδακτυλουργός στην ανάρτησή του.


Επισημαίνει ωστόσο ότι παρά τη σημασία του κινήματος, ο κόσμος δεν πρέπει να κρίνει με βιασύνη. «Πάντα να ακούτε και να αξιολογείτε προσεκτικά τις πληροφορίες», υπογραμμίζει στο tweet.

Keywords
Τυχαία Θέματα