Μοναδικό βίντεο από τη Formula 1 για την επιστροφή του Κούμπιτσα

Η Williams ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα, θα είναι ένας από τους οδηγούς της τη νέα σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, όπως σας ενημερώσαμε την Τετάρτη (21/11) με βάση το ρεπορτάζ του με ρεπορτάζ του «Autosport».

Ο 33χρονος πιλότος επιστρέφει έτσι στο πρωτάθλημα μετά το 2011, όταν τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα και αποχώρησε από τους αγώνες και στο πλαίσιο αυτό η Formula 1

ετοίμασε ένα μοναδικό βίντεο για τον Πολωνό.

Ο Κούμπιτσα θα είναι ο δεύτερος οδηγός της διάσημης βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, μετά τη συμφωνία με τον 20χρονο Αγγλο, Τζορτζ Ράσελ, παγκόσμιο πρωταθλητή στη Formula 2.

Οκτώ χρόνια μετά από μια σχεδόν θανατηφόρα συντριβή και πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα θα βρεθεί ξανά στις πίστες της F1 το 2019 και η Williams αναμένεται να τον έχει… κοντά της και στο grand prix του Αμπού Ντάμπι στον τελευταία αγώνα για το 2018, εκεί όπου ο πολωνός πιλότος έτρεξε για τελευταία φορά πριν αποσυρθεί. Μιλάμε αναμφισβήτητα, μία από τις μεγαλύτερες επιστροφές του αθλητισμού.

Δείτε πως έχουν διαμορφωθεί τα… ζευγάρια στις ομάδες της Formula 1 εν όψει του 2019:

With yesterday’s announcement that Robert Kubica will race for Williams here is how the grid for 2019 currently looks.#F1 #F12019 #AbuDhabiGP #Kubica pic.twitter.com/l9tZrhAfBH

— Driven By Sport (@drivenbysport) 23 Νοεμβρίου 2018

Just in case you hadn’t heard

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μοναδικό, Formula 1, Κούμπιτσα,monadiko, Formula 1, koubitsa