Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της καθαρίστριας – Στις 28 Νοεμβρίου η αίτηση αναστολής της ποινής της

Στις 28 Νοεμβρίου προσδιορίστηκε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας η εκδίκαση της αίτησης αναστολήςΟι συνήγοροι της παράλληλα κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Δευτεροβάθμιου δικαστηρίουΗ Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την αναίρεσή τηςΣυγκλονίζει η καθαρίστρια μέσα από τις φυλακές Θήβας: Ντρέπομαι, αλλά το έκανα για τα παιδιά μου

Μετά τη «χιονοστοιβάδα» αντιδράσεων για την απόφαση δεκαετούς φυλάκισης της καθαρίστριας για την υπόθεση πλαστού απολυτηρίου Δημοτικού με το οποίο ήταν διορισμένη για αρκετά χρόνια

στο δημόσιο, με νέα παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ξένης Δημητρίου προσδιορίστηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της.

Ειδικότερα, στις 28 Νοεμβρίου προσδιορίστηκε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας η εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής της 53χρονης καθαρίστριας, που είναι ήδη προφυλακισμένη.

Οι συνήγοροι της παράλληλα κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ενώ η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την αναίρεσή της.

Συγκλονίζει η καθαρίστρια μέσα από τις φυλακές Θήβας: Ντρέπομαι, το έκανα για τα παιδιά μου

Τη σιωπή της «έσπασε» μέσα από τις φυλακές της Θήβας η καθαρίστρια, μιλώντας για το τι την οδήγησε σε αυτή την πράξη, καθώς και για το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί.

Η 53χρονη γυναίκα τονίζει στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου» πως έκανε τα πάντα για τα παιδιά της. Λέει χαρακτηριστικά: «Ντρέπομαι αλλά ήθελα τα παιδιά μου να έχουν μια καλύτερη ζωή από τη δική μου. Έτρεμε η ψυχή μου μη μεγαλώσουν σε ίδρυμα όπως εγώ».

Μέσα από τις φυλακές της Θήβας η γυναίκα δηλώνει την απέραντη ευγνωμοσύνη της, στο πανελλήνιο κύμα συμπαράστασης. Τονίζει παράλληλα ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και ελπίζει να αποφυλακιστεί σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα