Μοναδικό δώρο έστειλε ο Αντετοκούνμπο στον Σπανούλη (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει κρύψει πως θαυμάζει τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ και ο αρχηγός του Ολυμπιακού πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς στο NBA.

Στο πλαίσιο αυτό ο «Greek Freak» έκανε ένα μοναδικό δώρο στον «V-Span». Συγκεκριμένα του έστειλε τη φανέλα του με προσωπική αφιέρωση. Ο Βασίλης Σπανούλης θέλησε, μάλιστα, να μοιραστεί με τους «φίλους» του στο Instagram

τη χαρά του για το δώρο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Στον V Span 7» έχει γράψει ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει αναρτήσει ο Σπανούλης. «Ευχαριστώ για την φανέλα φίλεεε!!!! Τιμή και περηφάνια όλων μας,να σε βλέπουμε να παίζεις και να εκπροσωπείς την πατρίδα μας» έγραψε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», θέλοντας να δείξει στον Giannis την εκτίμησή του.

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν ο Giannis είχε πει ότι θα ήθελε να δει ξανά στο NBA τον Βασίλη Σπανούλη. Οι δυο τους έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην εθνική Ελλάδος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@giannis_an34 ευχαριστω για την φανελα φιλεεε!!!! Τιμη και περηφανια ολων μας,να σε βλεπουμε να παιζεις και να εκπροσωπεις την πατριδα μας

Keywords
Τυχαία Θέματα