Ο Τσιτσιπάς έζησε έντονα το Roland Garros, έκλαψε, «έφαγε» και πρόστιμο (video)

Η προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό Roland Garros, που είναι σε εξέλιξη, αποτέλεσε σημαντικό «μάθημα» και για τον ίδιο. Ο έλληνας πρωταθλητής έζησε έντονα την πορεία του έως τους «16», έκλαψε, όπως ο ίδιος είπε, μετά τον δραματικό του αποκλεισμό από τον Στάν Βαβρίνκα, «έφαγε» και πρόστιμο… Ο Τσιτσιπάς για την πορεία του μέχρι τον 4ο γύρο του Roland Garros θα εισπράξει,

πάντως, το ποσό των 243.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, με πρόστιμο 2.000 δολαρίων τιμωρήθηκε ο 20χρονος τενίστας για δύο παραβάσεις κανονισμών στο Roland Garros, λόγω του ότι δεν συγκρατεί εύκολα τα νεύρα του. Ειδικά, στον τελευταίο αγώνα, ήταν δύσκολο να το πράξει σε μία «μάχη» που ξεπέρασε τις πέντε ώρες.

Ο έλληνας πρωταθλητής είχε ξεσπάσει και στον αγώνα του κόντρα στον Φίλιπ Κραΐνοβιτς, μετά από λάθη που έκανε.

Το σημαντικό είναι πως ο Στέφανος έχει πραγματικά όλα τα… φόντα να φτάσει ακόμα πιο ψηλά, να διεκδικήσει στο μέλλον και τουρνουά Grand Slam. Ο τρόπος που προσεγγίζει τις στιγμές, τα συναισθήματά του, τους αγώνες του, την ίδια τη ζωή είναι, όμως, η μεγαλύτερη «νίκη» του… Μαθαίνοντας πολλά και στα νέα παιδιά.

Αυτό έδειξε ο 20χρονος πρωταθλητής και με τις δηλώσεις που έκανε, μετά τον αγώνα του κόντρα στον Ελβετό Σταν Βαβρίνκα, αποκαλύπτοντας πως έκλαψε μετά το παιχνίδι, καθώς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να περάσει.

Δείτε μοναδικά στιγμιότυπα από τον τελευταίο αγώνα του Στέφανου, αλλά και τις δηλώσεις του:

Οι βάσεις για ακόμα περισσότερες επιτυχίες έχουν μπει. Αυτό φάνηκε για τον Στέφανο Τσιτσιπά και μέσω της συγκινητικής ανάρτησης του στο Facebook, σχολιάζοντας τον αποκλεισμό του…

Ο έλληνας αθλητής πήρε τα συγχαρητήρια και από τον ελβετό αντίπαλό του:

Δεν είναι τυχαίο πως ο πρώην σπουδαίος τενίστας, Μπόρις Μπέκερ συνεχάρη τόσο τον Στέφανο Τσιτσιπά όσο και τον Σταν Βαβρίνκα για τον αγώνα που προσέφεραν.

Keywords
Τυχαία Θέματα