Μητσοτάκης καλεί Τσίπρα για… κινηματική τσάρκα σε λαϊκές αγορές

Πάλι καλά που υπάρχει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έχουν οι άνθρωποι της βιοπάλης και κυρίως όσοι δουλεύουν σε λαϊκές αγορές, έναν προστάτη. Διαφορετικά τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για αυτούς.

Είναι λοιπόν ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, το λαϊκό αυτό παιδί, που είναι δίπλα στους πολίτες και καλεί και τον πρωθυπουργό να κάνει το ίδιο.

«Μακάρι να τολμούσε και ο κ. Τσίπρας να έρθει να περπατήσουμε μαζί σε μια λαϊκή αγορά», γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter

μία μέρα μετά την ομιλία του σχετικά με τις λαϊκές αγορές.

Για κάποιο λόγο μάλιστα ο προρφυρογέννητος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρεί εαυτόν τον εκπρόσωπο των ανθρώπων της εργατιάς, τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας «δεν βγαίνει από το Μαξίμου γιατί δεν τολμάει να αντιπαρατεθεί με τη σκληρή πραγματικότητα» που βιώνουν καθημερινά οι άνθρωποι αυτοί.

Μακάρι να τολμούσε και ο κ. Τσίπρας να έρθει να περπατήσουμε μαζί σε μια λαϊκή αγορά. Αλλά βλέπετε ότι δεν βγαίνει από το Μαξίμου γιατί δεν τολμάει να αντιπαρατεθεί με την σκληρή πραγματικότητα που βιώνετε κάθε μέρα. https://t.co/ypmu7w1SYW pic.twitter.com/VKNqgwRnxW

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 27 Απριλίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα