Δημοτικός σύμβουλος ζητά να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο στρατός

Μπροστά σε μία σοκαριστική ομολογία βρέθηκαν Κρητικοί που παρευρέθηκαν σε εκδήλωση του «Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος Κρητών», όταν άκουσαν δημοτικό σύμβουλο να προτρέπει τον στρατό να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο λόγος για τον Κωστή Πολοπετράκη, μέλος της παράταξης «Ρέθυμνο – Αλληλεγγύη – Ανατροπή», ο οποίος υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «πρέπει ν’ απομονώσουμε το πολιτικό σύστημα. Όπως λειτουργεί σήμερα το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να δώσει λύσει. Σκέφτομαι ότι θα πρέπει ν’ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο στρατός.

Δεν αναφέρομαι σε χρήση βίας και ακραίων επιλογών. Διαδικασίες προβλέπονται από το Σύνταγμα σε σχετικά άρθρα».

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, καθώς έκανε γνωστό πως… στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης προς την κατεύθυνση αυτή έχει αναλάβει ρόλο το «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών».

«Φανταστείτε, βάλτε τη φαντασία σας να λειτουργήσει αν ακουστεί και ακούγεται επανειλημμένως, ότι το Κίνημα Κρητών εζήτησε τον στρατό εζήτησε τον στρατό να βγάλει από το αδιέξοδο τη χώρα», ανέφερε.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά όσα ανέφερε ο Πολοπετράκης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ρέθυμνο – Αλληλεγγύη – Ανατροπή» Μιχάλης Ανδρουλάκης, καταδίκασε τη θέση του δημοτικού συμβούλου τονίζοντας ότι δεν εκφράζει τον ίδιο και την παράταξη και ότι τον θέτει εκτός παράταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα