Μητέρα και γιος ερωτεύτηκαν και δηλώνουν: Τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει (εικόνες)

Στα 16 της έδωσε το μωρό της για υιοθεσία«Είχαμε βγει βόλτα, την κοίταξα, με κοίταξε και τη φίλησα»

Η 37χρονη Monica Mares και ο 20χρονος Caleb Peterson από το Clovis του New Mexico, στις ΗΠΑ, συνελήφθησαν τον Φεβρουάριο του 2016 όταν ένας γείτονάς τους ενημέρωσε τις αρχές για την αιμομικτική σχέση τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι αποδέχθηκε συμφωνία για τριετή αναστολή της όποιας

ποινής τους, με το μισό διάστημα υπό επιτήρηση. Επίσης καλούνται να μείνουν ο ένας μακριά από τον άλλο για ενάμιση χρόνο.

Το ζευγάρι, που κατηγορείται για αιμομιξία, εμφανίστηκε μαζί στο δικαστήριο τον περασμένο Απρίλιο και τελικά μητέρα και γιος αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 5.000 δολαρίων υπό την προϋπόθεση να μείνουν χωριστά.

Μιλώντας πέρσι στη Daily Mail, η Mares έλεγε: «Είναι η αγάπη της ζωής μου και δεν θέλω να τον χάσω. Τα παιδιά μου τον αγαπούν, όλη μου η οικογένεια. Τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας, ούτε τα δικαστήρια, ούτε η φυλακή, τίποτα. Θέλω να είμαι μαζί του. Μόλις βγω από τη φυλακή θα μετακομίσω σε μια πολιτεία που να μας επιτρέπει να είμαστε μαζί».

Ομολόγησε μάλιστα πως ήταν έτοιμη να μην ξανά δει τα υπόλοιπα παιδιά της εάν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνα και τον «εραστή» της.

Μαμά και γιος, πάντως, δηλώνουν ότι τίποτα και κανείς δε θα μπορέσει να τους εμποδίσει να έχουν σχέση και σεξουαλικές επαφές ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να ρισκάρουν τα πάντα προκειμένου να παραμείνουν μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα