Μαμά και γιος σοκάρουν: «Είμαστε ερωτευμένοι… Τίποτα δε θα μας χωρίσει»

ΚΟΣΜΟΣ

Στα 16 της έδωσε το μωρό της για υιοθεσία. Η συνάντηση μητέρας και γιου 18 χρόνια αργότερα, έφερε, ωστόσο, αναπάντεχα αποτελέσματα, καθώς οι δυο τους ερωτεύτηκαν παράφορα, δηλώνοντας πλέον ευθαρσώς ότι κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να τους χωρίσει.

Η 37χρονη Μόνικα Μάρες και ο 20χρονος γιος της Κέιλεμπ Πέτερσον από το Νέο Μεξικό συνελήφθησαν μετά από καταγγελία γείτονά τους στην αστυνομία για αιμομικτική σχέση. Το παράνομο ζευγάρι, που δήλωσε ένοχο, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια κάθειρξη με αναστολή. Όπως αναφέρει η Daily mail,

οι δυο τους είχαν συλληφθεί τον περασμένο Απρίλιο, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 5000 δολαρίων και τον περιοριστικό όρο ότι δε θα συναντιούνται. Επίσης, στην Μάρες που έχει άλλα εννέα παιδιά απαγορεύτηκε να ασκεί την επιμέλειά τους, όπως επίσης και να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί τους.Αν και το ζευγάρι είχε καταδικαστεί αρχικά σε 18 μήνες φυλάκιση, ο εισαγγελέας αναγνώρισε το ελαφρυντικό πρότερου έντιμου βίου τους και έκρινε ότι οι δυο τους πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία.

Μαμά και γιος, πάντως, δηλώνουν ότι τίποτα και κανείς δε θα μπορέσει να τους εμποδίσει να έχουν σχέση και σεξουαλικές επαφές ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να ρισκάρουν τα πάντα προκειμένου να παραμείνουν μαζί.

«Είναι ο έρωτας της ζωής μου και δε θέλω να τον χάσω. Τα παιδιά μου τον αγαπούν, όπως και όλη μου η οικογένεια. Τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας, ούτε τα δικαστήρια, ούτε η φυλακή, τίποτα», δήλωσε η Μόνικα.

|Αφορμή για να βρει ο ένας τον άλλον στάθηκε το facebook με τη Μάρες να δηλώνει ότι αρχικά δεν είχε ερωτικά αισθήματα για εκείνον. Με το πέρασμα του χρόνου όμως άρχισε να την κατακλύζουν συναισθήματα διαφορετικό για τον ίδιο της τον γιο τον οποίο δεν είχε μεγαλώσει η ίδια.

«Αισθάνθηκα ότι γνώρισα έναν καινούργιο άνθρωπο στη ζωή μου και τον ερωτεύτηκα. Στην αρχή του είπα “συγγνώμη δεν ξέρω πως θα αντιδράσεις, είμαι η μαμά σου, είσαι ο γιος μου, αλλά αρχίζω να σε ερωτεύομαι”. Κι εκείνος μου απάντησε: “ξέρεις κάτι, κι εγώ. Φοβόμουν να στο πω”. Ερωτεύτηκε τη μαμά του κι εγώ τον γιο μου. Συζητήσαμε και αποφασίσαμε να είμαστε ζευγάρι», είπε.

Ακόμα και η φυλακή δεν τους τρομάζει. Ο Κέιλεμπ λέει ότι αν ο δικαστής του ζητήσει να μην έχει καμία επαφή με τη μητέρα του, δε θα διστάσει να αρνηθεί, ενώ ορκίζεται ότι θα την περιμένει μέχρι να βγει από τη φυλακή για να ζήσουν τον έρωτά τους.

«Θα την περιμένω αν καταδικαστεί μόνο εκείνη κι όχι εγώ. Δεν είναι θέμα υπομονής, είναι θέμα δέσμευσης. Αν την αγαπώ αρκετά και είμαι αρκετά τρελός για να μείνω εδώ για εκείνη και να αντιμετωπίσω όλη αυτή τη δικαστική ταλαιπωρία, είμαι ικανός να περιμένω λίγο ακόμα για να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου ευτυχισμένος μαζί της» δήλωσε χαρακτηριστικά.

μαμάγιοςαιμομικτική σχέσηαντιδράσειςΜεξικόΔικαστήριοκαταδίκηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα