Μηνύσεις προς όλες τις πλευρές «εξαπολύει» η Ζωή

Τον δρόμο των μηνύσεων ακολούθησε και η επικεφαλής της «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, «εξαπολύοντας» μηνύσεις κατά πολλές πλευρές.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε και η ίδια έξω από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών «Όλοι μαζί εκ μέρους των πολιτών ξεκινάμε νέες νομικές ενέργειες για να σταματήσουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς KΑΙ να υπερασπιστούμε τους πολίτες.

Μαζί με: Δικαιοσύνη για Όλους, Δεν Πληρώνω, Πλεύση Ελευθερίας κάνουμε την πρώτη μήνυση κ συνεχίζουμε!»

«Καταθέσαμε την 1η μήνυση, για την υπεράσπιση των πολιτών από τους ηλεκτρονικούς και παράνομους #πλειστηριασμούς. Τώρα πηγαίνουμε στη Χαλκίδα, όπου η Συμβολαιογράφος Ευτυχία Καραστάθη, Γενική Γραμματέας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, κάνει ηλ.πλειστηριασμούς κατοικιών απλών πολιτών», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Καταθέσαμε την 1η μήνυση, για την υπεράσπιση των πολιτών από τους ηλεκτρονικούς κ παράνομους #πλειστηριασμούς. Τώρα πηγαίνουμε στη Χαλκίδα, όπου η Συμβολαιογράφος Ευτυχία Καραστάθη, Γενική Γραμματέας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, κάνει ηλ.πλειστηριασμούς κατοικιών απλών πολιτών

Zoe Konstantopoulou (@ZoeKonstant) 28 Φεβρουαρίου 2018

«Έπεται συνέχεια και νομική και πολιτική και κινηματική. Την κοινωνία δεν θα την αφήσουμε ανυπεράσπιστη απέναντι σε συμβολαιογράφους, αστυνομικούς , κυβερνητικούς και δανειστές που εποφθαλμιούν να αρπάξουν τα σπίτια όλων μας», τόνισε στη συνέχεια μπροστά από τις κάμερες.

Keywords
Τυχαία Θέματα