Μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία: Θα προστατέψουμε με ό,τι χρειάζεται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε από τους Αγίους Αναργύρους μήνυμα ότι η Ελλάδα θα προστατέψει με ό,τι χρειάζεται το σύνολο των κυριαρχικών της δικαιωμάτων με το βλέμμα του έλληνα Πρωθυπουργού στην… Τουρκία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει τις προκλήσεις χωρίς εξάρσεις αλλά με υπευθυνότητα και ίσως είναι αυτό που κάνει την άλλη πλευρά να εκνευρίζεται, αναφερόμενος, προφανώς, στα όσα δήλωσε νωρίτερα τη Δευτέρα (20/01)

ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε έναν σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου με αναφορές στους τομείς της ασφαλείας, της οικονομίας, του μεταναστευτικού και του ασφαλιστικού.

Τόνισε, επίσης, ότι ποτέ δεν θα ξεχάσει ότι από την οργάνωση Αγίων Αναργύρων της ΝΔ ξεκίνησε, το 2003, την πολιτική του καριέρα, ενώ ένα χρόνο πριν, από την ίδια οργάνωση, όπου επίσης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, είχε εγκαινιάσει την προεκλογική του εκστρατεία και ένα χρόνο μετά η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Σουλτάνος» ανέφερε πως η Κρήτη και τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα, υπογραμμίζοντας ακόμα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λάθος που κάλεσε τον λίβυο στρατάρχη Χαλιφά Χαφτάρ στην Ελλάδα.

Πηγή: Μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία: Θα προστατέψουμε με ό,τι χρειάζεται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα