Πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για την «αλμυρή» πίτα Βορίδη: Φιέστες να κάνετε με δικά σας έξοδα

Το σοκ από το ποσό των 12.000 ευρώ που ενέκρινε για την κοπή της πίτας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Μάκης Βορίδης δεν χτύπησε μόνο τους απλούς πολίτες, αλλά και τους προκατόχους του στο υπουργείο.

Η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, με ανάρτησή της στο facebook, καλεί τον υπουργό να κάνει φιέστες

για την προσωπική του προβολή με δικά του έξοδα.

Γράφει αναλυτικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ
Η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ απαντά στην δημοσίευσή μου για το κόστος της κοπής της βασιλόπιτας λέγοντας πως είναι μια προσφορά προς τους εργαζόμενους του υπουργείου, που στοίχισε 12.000 ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο.
Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή να τις κάνει με δικά του έξοδα και όχι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Τα χρήματα αυτά ανήκουν στον ελληνικό λαό και οφείλουμε όλοι να τα σεβόμαστε.
Από κάτι τέτοια “μεγαλοστελέχη” σαν της σημερινής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ και τις πρακτικές τους χρεοκόπησε η χώρα και οδηγήθηκε στα μνημόνια.

Νωρίτερα η βουλευτής σημείωνε ότι η περσινή πίτα στο υπουργείο κόστισε μόλις 30 ευρώ, τα οποία μάλιστα ως υπουργός τα έβαλε από την τσέπη της.

Πηγή: Πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για την «αλμυρή» πίτα Βορίδη: Φιέστες να κάνετε με δικά σας έξοδα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα