Μια εβδομάδα χωρίς μισθό ο Κεπά για την… εξέργεσή του – Αφιέρωμα του BBC με αναφορά και στον… Σαββίδη

Τα όσα έγιναν στον τελικό του League Cup Αγγλίας με τον Κεπά Αριθαμπαλάγκα, ο οποίος αρνήθηκε να γίνει αλλαγή συνεχίζει να απασχολεί στο Νησί και όχι μόνο, με την Τσέλσι να ανακοινώνει πως τιμώρησε με πρόστιμο το μισθό μίας εβδομάδας, δηλαδή 225.000 ευρώ, τον ισπανό τερματοφύλακα. Η έκταση που πήρε το συγκεκριμένο θέμα, έδωσε αφορμή στο «BBC» ώστε να ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στο

οποίο περιέλαβε περίεργες στιγμές από το παρελθόν. Στις σκηνές το αγγλικό δίκτυο έβαλε, μεταξύ άλλων, την κουτουλιά του Ζιντάν και την είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που είχα παίξει τον πρώτο μου τελικό με την Τσέλσι και ήταν περήφανος για την απόδοση της ομάδας. Σκέφτηκα πολύ τα γεγονότα. Αν και υπήρξε μια παρανόηση, έκανα ένα μεγάλο λάθος με τον τρόπο που αντιμετώπισα την κατάσταση. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή, τον Βίλι, τους συμπαίκτες μου και το σύλλογο. Θέλω επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς. Θα μάθω από αυτό το επεισόδιο και θα δεχθώ την τιμωρία που κρίνει ο σύλλογος ότι είναι κατάλληλη», δήλωσε ο Κεπά στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα