Μετωπική στη Βουλή για Σαουδική Αραβία και έγγραφα Λοβέρδου

Στις 13:00 ξεκινά η συζήτηση της επερώτησης των βουλευτών της Ν.Δ. για τη συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, παρουσία των πολιτικών αρχηγώνΠαρέμβαση αναμένεται και από τον Νίκο Βούτση, σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας κατάθεσης απορρήτων εγγράφων στο κοινοβούλιο από τον Ανδρέα Λοβέρδο

Στη μία το μεσημέρι αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση για την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Πώληση Βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και Αεροπορικών

Βομβών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία με Διακρατική Συμφωνία».

Η συζήτηση στη Βουλή που επρόκειτο να γίνει την περασμένη Πέμπτη αναβλήθηκε μετά από επιστολή που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πρόεδρο της Βουλής Νίκου Βούτση με αφορμή τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μερίδας του τύπου για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι για να παρευρεθεί σε δύο προγραμματισμένες τελετές βράβευσης.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, πρώτοι θα τοποθετηθούν στην Ολομέλεια οι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι ζητούν απαντήσεις από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και καταγγέλλουν την παρέμβαση «μεσάζοντα». Στη συνέχεια θα πάρουν το λόγο στο βήμα της Βουλής οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων και ο αρμόδιος υπουργός Άμυνας.

Δείτε επίσης: ΕΔΕ για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία

Τέλος αναμένεται παρέμβαση και από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας κατάθεσης απορρήτων εγγράφων στο κοινοβούλιο από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδο.

Δείτε επίσης: Νέες αποκαλύψεις για τη Σαουδική Αραβία προανήγγειλε η Σπυράκη

Δείτε επίσης: Σκουρλέτης για συμφωνία με Σαουδική Αραβία: Θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί

Δείτε επίσης: Ο Καμμένος ανακοίνωσε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων

Keywords
Τυχαία Θέματα