Έγκλημα στην Κάλυμνο: Με διαφορετικά ρούχα από αυτά που εξαφανίσθηκε, βρέθηκε ο 21χρονος

Η πρώτη εξέταση της σορού του άτυχου φοιτητή δεν έριξε φως σε όλες τις πτυχές της υπόθεσης δολοφονίας του 21χρονουΣτη Ρόδο συνεχίζεται η ιατροδικαστική έρευνα

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα αίτια της δολοφονίας του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, η σορός του οποίου βρέθηκε το Σάββατο σε ερημική περιοχή της Καλύμνου. Από το πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και πρόκειται για εγκληματική

ενέργεια, χωρίς βέβαια να είναι γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο.

Σημαντικό στοιχείο το οποίο θα βοηθήσει στην έρευνα είναι ότι ο 21χρονος βρέθηκε νεκρός με διαφορετικά ρούχα από αυτά που φορούσε τη μέρα που εξαφανίστηκε.

Τα ρούχα που φορούσε ο νεαρός θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, ώστε να αναζητηθεί γενετικό υλικό που τυχόν άφησαν οι δράστες. Οι μαρτυρίες κατοίκων, αλλά και οι καταθέσεις της οικογένειας αναμένεται να συμβάλλουν επίσης στις έρευνες.

Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική έρευνα

Η σορός του 21χρονου παρέμεινε στον χώρο που εντοπίσθηκε, φυλασσόμενη εν αναμονή του Ιατροδικαστή Πάνου Κοτρέστου που βρέθηκε στην Κάλυμνο το πρωί της Κυριακής. Ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέστος αμέσως μετέβη στον χώρο που βρέθηκε η σορός και ξεκίνησε την εξέταση προβαίνοντας σε πρώτη φάση σε νεκροψία.

Η συνέχιση της εξέτασης για την ολοκλήρωση της νεκροτομής θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του kalymnos-news.gr η σορός του θα μεταφερθεί εκεί, σήμερα, Δευτέρα. Ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι δεν μπορεί να εκφέρει άποψη αν δεν ολοκληρωθεί η νεκροτομή ενώ από την νεκροψία δεν είναι δυνατό να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Από τα πρώτα στοιχεία που διαπιστώθηκαν, ο 21χρονος Νίκος φέρει κακώσεις σε πολλά σημεία του σώματος, ενώ δεν φέρει τραύμα από όπλο. Χωρίς αυτό να έχει διαπιστωθεί μετά βεβαιότητας, ίσως να υπάρχουν «κακοποιήσεις από ζώα στο σώμα του Νίκου».

Παράλληλα ο ιατροδικαστής πιστοποιεί πως ο δράστης έσυρε το πτώμα του φοιτητή στο σημείο ίσως μερικές ώρες πριν εντοπιστεί το πτώμα μιας και το συγκεκριμένο μέρος είχε ελεγχθεί από όσους συμμετείχαν στις έρευνες τις προηγούμενες ημέρες.

Δείτε επίσης: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή – Τον ξυλοκόπησαν άγρια στο κεφάλι

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο φοιτητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου αγνοείτο από την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, όταν βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο του αδελφού του. Ο νεαρός βρισκόταν για λίγες μέρες στο νησί, όπου διαμένει η οικογένειά του και θα έφευγε με το πλοίο των 19:00 για τον Πειραιά. «Θέλω να πάω μια βόλτα», ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στη μητέρα του πριν φύγει.

Τρεις ώρες αφού έφυγε από το σπίτι δηλώθηκε η εξαφάνισή του και από εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε σε χωράφι στην περιοχή Λαγκά, το οποίο αποτελεί «κέντρο» τοξικομανών, καθώς στο σημείο γίνεται χρήση και εμπόριο. Οι Αρχές είχαν «χτενίσει» το σημείο, καθώς ήταν σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από εκεί όπου βρέθηκε το ποδήλατο, ωστόσο δεν υπήρχε κάποιο εύρημα πριν από το Σάββατο.

Η σορός του νεαρού έφερε πολλαπλές κακώσεις και όχι κάποιο τραύμα από το όπλο, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις του ιατροδικαστή που έφτασε από τη Ρόδο στην Κάλυμνο.

Δείτε επίσης: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 21χρονος στην Κάλυμνο – Στα χέρια του ιατροδικαστή η σορός (εικόνα)

Δείτε επίσης: Σοκαριστική φωτογραφία από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 21χρονος φοιτητής

Δείτε επίσης: Νέα στοιχεία για την υπόθεση του 21χρονου φοιτητή – Τον σκότωσαν μετά την εξαφάνισή του

Keywords
Τυχαία Θέματα