Μετακομίζετε; Λύσεις για να μη σας φανεί βουνό (εικόνες)

Η «Avis», η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, παρουσιάζει νέα καμπάνια στην υπηρεσία ενοικίασης φορτηγών Ι.Χ., «Avis Van Rental». Υπηρεσία που απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες και στοχεύει στην κάλυψη αναγκών μεταφοράς και μετακίνησης, άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

Η υπηρεσία «Avis Van Rental» καλύπτει κάθε ανάγκη για μετακόμιση,

μεταφορά και μετακίνηση, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Επίσης, είναι οικονομική, μιας και σου επιτρέπει να σχεδιάσεις τη διαδρομή σου κάνοντας όσες στάσεις θέλεις χωρίς επιπλέον κόστη και στις καλύτερες τιμές. Η ενοικίαση van είναι ευέλικτη, μιας και μπορεί να γίνει ακόμα και για μία μέρα. Αρκεί ο οδηγός να έχει κανονικό δίπλωμα αυτοκινήτου β’ κατηγορίας για ενοικίαση van.

Η υπηρεσία «Avis Van Rental» απευθύνεται σε πολλές κατηγορίες ανθρώπων, όπως για παράδειγμα:

Ιδιώτες – οικογένειες κ.ά – που μετακομίζουν σε καινούριο σπίτι

Είναι, πλέον, σύνηθες φαινόμενο στις μέρες μας οικογένειες ή άτομα που ζουν μόνα τους να μετακομίζουν σε καινούριο σπίτι. Υπάρχουν και αυτοί που κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους, είτε επειδή παντρεύονται, είτε διότι αποφάσισαν να ζήσουν μαζί. Στο πλαίσιο αυτό η υπηρεσία «Van Rental» της «Avis» μπορεί να σας φανεί πολύτιμη, εάν θέλετε να μεταφέρετε συσκευές, πακεταρισμένα πράγματα, βαλίτσες… Πόσο μάλλον όταν έχετε και κούτες με εύθραυστο περιεχόμενο.

Φοιτητές που κάνουν το φοιτητικό τους ξεκίνημα σε νέο σπίτι

Μετά το καλοκαίρι πολλές χιλιάδες είναι οι φοιτητές-τριες που θα αφήσουν το πατρικό τους για να μετακομίσουν σε κάποια άλλη πόλη για να σπουδάσουν. Μπορεί να ακολουθήσουν κάποιο προπτυχιακό, μεταπτυχιακό ή ακόμη και να αλλάξουν κατεύθυνση σπουδών σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Η υπηρεσία «Avis Van Rental» μπορεί να εξυπηρετήσει και αυτούς που ο όγκος των αντικειμένων είναι τεράστιος, και άλλους που έχουν λιγότερα πράγματα (βιβλία κ.α.). Οι φοιτητές πολλές φορές χρειάζεται να μεταφέρουν και όλες τις οικοσκευές πριν από τη μετεγκατάσταση στο νέο τους σπίτι.

Επαγγελματίες που θέλουν να μεταφέρουν φορτία και εξοπλισμό

Η υπηρεσία «Avis Van Rental» μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη και σε επαγγελματίες ή εταιρείες, που συχνά έχουν την ανάγκη να μεταφέρουν αντικείμενα. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω μιας πιθανής μετεγκατάστασης σε άλλη έδρα, είτε επειδή απλά χρειάζονται ένα μέσο για να μεταφέρουν εξοπλισμό που αγόρασαν ή αντίστοιχα λόγω συμμετοχής σε κάποια έκθεση-εκδήλωση, και έτσι πρέπει να προβούν σε μια προσωρινή μεταφορά των γραφείων τους.

Γενικά όσοι θέλουν να μεταφέρουν πράγματα και στερούνται μέσου

Πολλές φορές έχει βρεθεί κάποιος στην ανάγκη να μεταφέρει πράγματα, είτε προγραμματισμένα, είτε όχι, και να μην έχει το δικό του μέσο. Με »Van Rental» της «Avis» έχετε τη δυνατότητα να εξυπηρετηθείτε, ακόμα και σε μια έκτακτη περίπτωση. Μπορεί για παράδειγμα να θέλετε να μεταφέρετε έργα τέχνης, ρούχα, βιβλία, ελαφριά ή βαρέα αντικείμενα, ακόμα και ένα γραφείο για οποιονδήποτε λόγο.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν χωρίς άγχος και δυσκολίες, μέσω της υπηρεσίας «Avis Van Rental», που αποτελεί ιδανική λύση για κάθε ανάγκη.

Μπορεί κάποιος να βρει περισσότερες πληροφορίες στο link: www.avis.gr/avis-van-rental.

Keywords
Τυχαία Θέματα