Μετά τη Χίο, αποδοκιμασίες κατά του Μηταράκη και στη Σάμο για το προσφυγικό (video)

Μετά το παρ’ ολίγον λιντσάρισμα στη Χίο, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δέχτηκε αποδοκιμασίες από πολίτες κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων, στο Βαθύ της Σάμου.

Συγκεκριμένα, κατά τη μετάβαση του Νότη Μηταράκη στη νέα κλειστή δομή που ετοιμάζεται στη θέση Ζερβού, κάτοικοι τον αποδοκίμασαν, διαμαρτυρόμενοι για τις αυξημένες προσφυγικές ροές και ζητώντας άμεση αποσυμφόρηση του νησιού.

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν

τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου,κ.Ν.Μηταράκη, κατά την επίσκεψη του στο υπο κατασκευή Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη θέση Ζερβού Σάμου.

Gepostet von Samos24.gr am Sonntag, 19. Januar 2020

Σύμφωνα με το samos24.gr, ο υπουργός, κατά την άφιξή του στο νέο ΚΥΤ, συνοδεία του ειδικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής, Μάνου Λογοθέτη, δήλωσε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η μείωση των ροών, αφενός με την ενίσχυση προστασίας των συνόρων, αφετέρου με την επιστροφή στην Τουρκία ή στη χώρα προέλευσης όσων δεν δικαιούνται διεθνή προστασία.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης συνομιλεί με πολίτες έξω από τη νέα δομή μεταναστών στη θέση Ζερβού

Gepostet von Samos24.gr am Sonntag, 19. Januar 2020

Δεσμεύτηκε επίσης πως θα επισκεφθεί ξανά τη Σάμο σε 10 ημέρες.

Πηγή: Μετά τη Χίο, αποδοκιμασίες κατά του Μηταράκη και στη Σάμο για το προσφυγικό (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα