Μεγαλειώδης συγκέντρωση Ιντζέ – Απειλεί με αποκαλύψεις ο Ερντογάν

Η τελευταία μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Μουχαρέμ Ιντζέ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη.

Πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμου συγκεντρώθηκε στο Μάλτεπε ενώ στην ομιλία του στη Σμύρνη συγκεντρώθηκαν περίπου τρία εκατομμύρια οπαδών του.

Ο Ιντζέ έχει μέχρι στιγμής πραγματοποιήσει 107 προεκλογικές ομιλίες σε 65 πόλεις μέσα σε 51 ημέρες. Απόψε αναχωρεί άλλωστε για τη Γιάλοβα οικογενειακώς , για να ψηφίσει.

«Αύριο είναι η τελευταία νύχτα. Αν έχεις το θάρρος, αντιμετώπισε με», είπε ο Ιντζέ, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) ενώπιον αρκετών

εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί στην προεκλογική συγκέντρωση.

«Αυτή είναι η τελευταία πρόταση που σου κάνω…Αν θέλεις, μπορώ ακόμη και να ακυρώσω την προεκλογική μου συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη. Έλα, και αντιμετώπισε με, ας έχουμε μια τηλεμαχία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ιντζέ κατηγόρησε επίσης το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT για παραβίαση του συντάγματος καθώς δεν είναι αμερόληπτοι στην κάλυψη της εκστρατείας. «Το TRT αφιέρωσε 181 ώρες στον Ερντογάν και 15 ώρες στον Μουχαρέμ Ιντζέ», τόνισε.

Απειλεί με αποκαλύψεις ο Ερντογάν

Να σημειωθεί ότι αργά χτες το βράδυ στην κρατική ΤRt ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, υποστήριξε ότι έχει στοιχεία για κορυφαίο ύποπτο στο επιχειρούμενο πραξικόπημα το 2016, που θα αποκαλύψει τις προσεχείς ημέρες .

Η τουρκική αστυνομία έθεσε άλλωστε υπό κράτηση 47 άτομα σε επιχείρηση με στόχο φερόμενους υποστηρικτές στο στρατό, ενός δικτύου που κατηγορείται από την Άγκυρα ότι ενορχήστρωσε πριν από δύο χρόνια την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, όπως μετέδωσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.

Keywords
Τυχαία Θέματα