Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Στεφανίδου στο Epsilon;

Μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια με απογευματινή εκπομπή, η Τατιάνα Στεφανίδου θα αποτελεί, σύμφωνα με τις φήμες, παρελθόν από το Epsilon, καθώς η νέα διοίκηση του καναλιού επιθυμεί να προβεί σε ριζικές αλλαγές και ν‘ αποκτήσει εντελώς νέο πρόσωπο εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου

φέρεται πως ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει και η ίδια ξεκαθάρισε πως αυτή δεν ήταν απόφαση που πάρθηκε από κοινού με το κανάλι.

Όσο για την αντικαταστάτριά της, σύμφωνα με όσα αναφέρει το yupiii.gr, στους διαδρόμους του καναλιού ακούγεται εντόνως το όνομα της Άννας Δρούζα, την οποία είχαμε δει για τελευταία φορά στο γυαλί το 2016 με την εκπομπή «Φονικά Μυστικά» του MEGA.

Θα είναι, λοιπόν, η Άννα Δρούζα αυτή που θ’ αναλάβει την απογευματινή ζώνη του Epsilon και θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό που θ’ αφήσει πίσω της η Στεφανίδου ή όχι;

Εκείνο που πρέπει να τονιστεί, πάντως, είναι πως για την ώρα κάθε όνομα που ακούγεται δεν είναι τίποτα παραπάνω από φήμες και δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση των ιθυνόντων του καναλιού επί του θέματος.

(Πηγή: dailymedia.gr, yupiii.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα