Με υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, Φουρέιρα και πολύ κέφι η υποδοχή του νέου έτους στη Θεσσαλονίκη (video)

Με μουσική, χορό και χιλιάδες πυροτεχνήματα, που φώτισαν τον ουρανό της πόλης, υποδέχθηκε το 2020 η Θεσσαλονίκη. Στην πλατεία Αριστοτέλους λίγο μετά τις 11 το βράδυ ξεκίνησε ένα πάρτι που έχει διάρκεια έως τα ξημερώματα. Όπως είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι εκπλήξεις ήταν στην αλλαγή του χρόνου, είχε και Ελλένη Φουρέιρα.

Ο κ. Ζέρβας επέλεξε, μάλιστα, έναν πιο «εκρηκτικό» τρόπο, για να δώσει το σύνθημα της έλευσης της καινούργιας χρονιάς, χωρίς

την καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση.

Το πάρτι στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης άρχισε με τον Γιώργο Κλουντζό σ’ ένα drums performance και με συναυλία του συγκροτήματος Fortissimo. Ακολούθησε ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, που και φέτος αποτέλεσαν χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ τα πρώτα λεπτά του 2020 στη σκηνή θα ανέβει η Ελένη Φουρέιρα.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Δημήτρης Σερβετάς, ενώ στην Αριστοτέλους στήθηκαν ειδικοί προβολείς προκειμένου να γίνει ένα «παιχνίδι» με το φως και τα πυροτεχνήματα, που αναμένεται να εντυπωσιάσει τους παρευρισκόμενους κατοίκους και επισκέπτες. Η γιορτή συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα με εορταστικό disco – house DJ Set από τον Manolis MANSTA Stavroulaki, ενώ ο Λευτέρης Κορδιάος συμμετείχε στα decks.

Φωτογραφίες: intimenews.gr

Πηγή: Με υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, Φουρέιρα και πολύ κέφι η υποδοχή του νέου έτους στη Θεσσαλονίκη (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα