Με Τσόλακ, Ουαγκέ η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ – Επίσημα στην Κολωνία ο Λημνιός

Μπορεί οι δύο ποδοσφαιριστές να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από τον ΠΑΟΚ, αλλά, έχουν ολοκληρώσει και τυπικά τη συμφωνία τους με τους «ασπρόμαυρους» μέσα σε διάστημα λίγων ωρών από την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Μουσά Ουαγκέ όσο και ο Αντόνιο Τσόλακ συμπεριλήφθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα του «Δικεφάλου του Βορρά» για τα παιχνίδια με την Κρασνοντάρ για τα play

offs του Champions League, με τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί δύο αλλαγές εντός του χρονικού περιθωρίου που υπάρχει από την UEFA.

Όπως είναι κατανοητό δε θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Ρωσίας, αλλά, τίθενται κανονικά στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το ματς της Τούμπας.

Εκτός ο Λέο Ζαμπά

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμεινε ο Λέο Ζαμπά, με τον Βραζιλιάνο να «κόβεται» από την αποστολή για το Κρασνοντάρ…

Έφτασε στο Κράσνονταρ η αποστολή

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο Κράσνονταρ, εν όψει του πρώτο αγώνα το βράδυ της (22/09, 22:00). Μετά από μιάμιση ώρα ταλαιπωρίας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω του τεχνικού προβλήματος που έφερε αλλαγή αεροσκάφους, η αποστολή «πέταξε» στις 16.00.

Δύο ώρες διήρκεσε η πτήση τσάρτερ του ΠΑΟΚ μέχρι το Κρασνοντάρ της Ρωσίας, με τους «ασπρόμαυρους» να περνούν εντός του αεροπλάνου τον καθιερωμένο έλεγχο προκειμένου να κατευθυνθούν στη συνέχεια στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η σπουδαία ευρωπαϊκή τους αναμέτρηση.

Ready to fly! #RiseUp #KRAPAOK #UCL

Gepostet von PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ am Montag, 21. September 2020

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ουαγκέ στον ΠΑΟΚ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επίσημα το δανεισμό του Μουσά Ουαγκέ στον ΠΑΟΚ για την τρέχουσα σεζόν. Ο 22χρονος Σενεγαλέζος αφίχθη το βράδυ της Κυριακής (20/09) – όπως και ο Αντόνιο Τσόλακ – με ιδιωτικό αεροπλάνο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη μετά τη συμφωνία του «Δικεφάλου του Βορρά» με τους «μπλαουγκράνα»με φόντο το δανεισμό του.

Τη Δευτέρα (21/09), η συμφωνία πήρε επίσημη μορφή με τους «μπλαουγκράνα» να ανακοινώνουν το δανεισμό του ποδοσφαιριστή τους στον ΠΑΟΚ για την τρέχουσα σεζόν, με την υποσημείωση πως ο η ελληνική ομάδα αναλαμβάνει το συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των Καταλανών:

«Η Μπαρτσελόνα και ο ΠΑΟΚ κατέληξαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Μουσά Ουαγκέ για τη σεζόν 2020/21. Ο ελληνικός σύλλογος θα αναλάβει το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Μουσά Ουαγκέ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στις 13 Απριλίου του 2019, σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος εναντίον της Ουέσκα. Ο διεθνής Σενεγαλέζος έπαιξε έξι παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, τέσσερα στο πρωτάθλημα και δύο στο Champions League. Στην Ευρώπη έκανε το ντεμπούτο του σε έναν αγώνα κόντρα στη Ντόρτμουντ, ενώ έπαιξε και κόντρα στην Ίντερ. Ο Ουαγκέ ήταν μέλος της Μπάρτσα που κέρδισε το πρωτάθλημα 2018/19, ενώ πέρασε το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν ως δανεικός στη Νις».

LATEST NEWS | Agreement with PAOK FC for the loan of @Moussa_WagueOff

FC Barcelona (@FCBarcelona) September 21, 2020

«Τράγος» επίσημα ο Λημνιός

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Λημνιός είναι πλέον κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Κολωνίας, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του. Τη μετακίνησή του στο σύλλογο της Μπουντεσλίγκα ανακοίνωσε η πρώην, πια, ομάδα του, με τον ΠΑΟΚ να ευχαριστεί τον 22χρονο επιθετικό για την προσφορά του.

Ο Λημνιός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τα «κριάρια» (ως το 2024), όπου θα φορά το Νο 15, ενώ οι απολαβές του κυμαίνονται στις περίπου 700.000 ευρώ ετησίως. Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ωφεληθεί κατά 3 εκατομμύρια ευρώ από τη συμφωνία, ενώ διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Dimi ist da! #effzeh

Gepostet von 1. FC Köln am Montag, 21. September 2020

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία. Ο Δικέφαλος θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ήρθε στον Δικέφαλο τον Ιούλιο του 2017 και πρόλαβε μέσα σε μία τριετία να ζήσει τα πάντα. Αγωνίστηκε σε 112 αγώνες, πέτυχε 10 γκολ, μοίρασε 14 ασίστ, κατέκτησε ένα αήττητο πρωτάθλημα Ελλάδας και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

Μέσα από τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ κέρδισε μία θέση στην Εθνική Ελλάδας και καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του.

Οι σειρήνες την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ήταν πολλές, με την Κολωνία εν τέλει να κερδίζει την κούρσα της απόκτησής του και να του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Bundesliga.

Δημήτρη σ’ ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου!».

Der #effzeh verpflichtet Dimitris Limnios. Der griechische Nationalspieler hat einen Vertrag bis 2024 unterschrieben. Er erhält die Trikotnummer 15. Herzlich Willkommen!

Gepostet von 1. FC Köln am Montag, 21. September 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα