Με τεθωρακισμένο αποθεώθηκε ο Μαραντόνα, που δήλωσε ξανά… Παλαιστίνιος (εικόνες – video)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα συνεχίζει να απασχολεί μετά και το Μουντιάλ. Ο θρύλος της μπάλας πήγε στη Λευκορωσία και μπήκε με τεθωρακισμένο στο γήπεδο της Ντινάμο Μπρεστ, ομάδας της οποίας είναι πρόεδρος. Έγινε, μάλιστα, δεκτός με επευφημίες από τον κόσμο. Νωρίτερα, στη Μόσχα συναντήθηκε με τον Μαχμούντ Αμπάς και φανέρωσε ξανά την συμπαράστασή του και την αγάπη τους προς το παλαιστινιακό λαό.

Ο «Ντιεγκίτο» παρουσιάστηκε ως νέος πρόεδρος της Ντινάμο Μπρεστ και ακολούθως παρουσία στο γήπεδο της νέας του ομάδας, στο οποίο εισήλθε με τεθωρακισμένο. Ο Αργεντινός αποθεώθηκε,

αλλά η Ντινάμο ηττήθηκε (1-3) από την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά την εμπειρία στην Αλ Φουτζάιρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο 57χρονος «Ντιεγκίτο» θα αλλάξει παραστάσεις και εμπειρίες μετακομίζοντας σε μια ευρωπαϊκή ομάδα, στην οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Εκτός από τα καθήκοντα του προέδρου, ο Μαραντόνα θα έχει επίσης την ευθύνη της στρατηγικής ανάπτυξης, την εποπτεία στη δομή του συλλόγου και τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής.

Για την γηπεδούχο βασικός ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Γιάννης Κάργας. Η Ντινάμο Μπρεστ είναι στην 6η θέση με 25 βαθμούς, ενώ πρώτη είναι η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 41. Υπενθυμίζεται ότι ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει στις 26 Ιουλίου τη Ντινάμο στη Λευκορωσία, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Диего Марадона @maradona въезжает на стадион в Бресте. Самое эпичное видео года

Keywords
Τυχαία Θέματα