Με νέο λουκ και άκρως τρυφερός ο Ρονάλντο – Παίκτης τα… έπινε μέχρι το πρωί και «τρελάθηκε» ο Γκουαρδιόλα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λάνσαρε νέο λουκ στα μαλλιά του και αυτό αποκάλυψε η σύντροφός του Τζεορζίνα Ροντρίγκεζ, η οποία ανέβασε σχετικό βίντεο στο instagram, ενώ υπάρχουν φήμες πως μπορεί η όμορφη γυναίκα να είναι ξανά έγκυος. Την ίδια ώρα στη Μάντσεστερ Σίτι παίκτη τα… έπινε, και «τρελάθηκε» ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο πορτογάλο αστέρας της Γιουβέντους εμφανίζεται με νέο κούρεμα,

αλλά και πιο τρυφερός από ποτέ με ένα από τα παιδιά που μεγαλώνουν με την Τζεορτζίνα. Αναμένουμε να δούμε τον «CR7» και στο γήπεδο…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

AM❤️R

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις 2 Απρ, 2019 στις 4:50 πμ PDT

Φωτογραφίες, όπως αυτή που ακολουθεί, που δείχνουν την σύντροφο του Ρονάλντο με… κοιλίτσα, έχουν φουντώσει τις φήμες για εγκυμοσύνη της.

****

Φωτιές… πέταγε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι με την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του Μπέντζαμιν Μεντί. Βλέπετε, ο Γάλλος διεθνής αμυντικός «συνελήφθη» σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (30/3), παραβιάζοντας – κατά πολλές ώρες – τον εσωτερικό κανονισμό της διάσημης αγγλικής ομάδας.

Ο Μεντί δεν έχει «λευκό ποινικό μητρώο» στους «πολίτες», καθώς έχει καταφέρει να εξοργίσει κι άλλες φορές τον προπονητή του, ειδικά με το να καθυστερεί αρκετές φορές στις προπονήσεις. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον είχε τιμωρήσει με «καραντίνα» μιας εβδομάδας.

WOOW. Benjamin Mendy terlihat berada di klub malam, Club Live pada pukul 03.30 pada hari Jumat malam/Sabtu pagi lalu. Saat itu Mendy memang tidak masuk squad City untuk vs Fulham, tapi masih ada sesi latihan di pagi hari. [GOAL, vid by 0161Darren] pic.twitter.com/PPKh7APss0

— PL 17/18 CHAMPIONS!! (@DailyMCFCUpdate) 3 Απριλίου 2019

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είναι έξαλλος με τα τα… νυχτοπερπατήματα του Μπέντζαμιν Μεντί και δείχνει αποφασισμένος να του δώσει ένα σκληρό μάθημα. Το έδειξε αυτό ακι στην τελευταία συνέντευξη Τύπου. Αναμένεται βαρύ πρόστιμο και αποκλεισμός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Left out of City’s squad. Out on the rave.

Benjamin Mendy is one loose unit!#PremierLeague #OptusSport pic.twitter.com/2xHXa5CprE

— Optus Sport (@OptusSport) 3 Απριλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα