Με γόβα στιλέτο και φούστα αξίας 3.500 ευρώ η Μελάνια σε δεντροφύτευση (video)

Ακόμα και όταν ασχολείται με την κηπουρική η Μελάνια Τραμπ θέλει να είναι στην… πένα. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ πήγε να σκάψει λάκκο για να εναποθέσει δρυ από την εποχή του Eisenhower, στον κήπο του Λευκού Οίκου με βραδινή εμφάνιση.

Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να φορέσει για την… περίσταση μια φλοράλ φούστα, του οίκου Valentino που κοστίζει 4.000 δολάρια (3.426 ευρώ) και γόβες Christian Louboutin. Στα χέρια της εν τω μεταξύ, κράτησε ένα… χρυσό φτυάρι. Που κατά τους ειδικούς δεν ήταν για την περίσταση -χρειαζόταν άλλο εργαλείο, όπως είπε η Alys Fowler, κηπουρός στο επάγγελμα, στην Guardian. Η τελευταία πρόσθεσε και την ανησυχία της… για τη μέση της Melania «καθώς αν φοράς αυτές τις γόβες, σκύψεις και προσπαθήσεις να σηκώσεις κάτι αρκετά βαρύ, παθαίνεις τράβηγμα». Βέβαια, η πρώτη κυρία δεν σήκωσε κάποιο βάρος. Και έτσι δεν είχε πρόβλημα με το να βυθίσει τα stilletos στο χώμα. Αφότου έριξε δυο, τρεις χούφτες χώμα στην τρύπα αποχώρησε, με τους ειδικούς να λένε ότι «έως και η Βασίλισσα Ελισάβετ μένει έως ότου ποτιστεί το δέντρο».

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη φορά, που είχε είχε πάει για δεντροφύτευση φορούσε μια απλή φούστα (Balenciaga) και ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι Converse.

Keywords
Τυχαία Θέματα