Μάθε ποια είναι τα μυστικά για να μην …πεινάσεις τη Σαρακοστή

Διανύουμε ήδη την περίοδο της Σαρακοστής και πολλοί από εμάς, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ξεκίνησαν τη νηστεία. Άλλοι για καθαρά θρησκευτικούς λόγους, άλλοι συνδυαστικά με μία ευκαιρία αποτοξίνωσης από το κρέας, «πρασινίζουν» το καθημερινό τους μενού, περιμένοντας το πασχαλινό κυριακάτικο τσιμπούσι.

Το σίγουρο είναι ότι η νηστεία δεν χρειάζεται να είναι γευστική τιμωρία, κάτι που μπορούμε να ανακαλύψουμε με μία επίσκεψη στα Goody’s Burger House. Και φέτος τα Μεσογειακά γεύματα

έρχονται να γαργαλίσουν τους γευστικούς μας κάλυκες με γνώριμες αλλά και νέες νηστίσιμες γευστικές προτάσεις!

Φέτος θα βρούμε στο μενού, πέρα από την νηστίσιμη Ναπολιτάνα και τη σαλάτα ζυμαρικών, τα απίθανα Νηστίσιμα Λαζάνια Λαχανικών. Οι μακαρονάδες θα τα τιμήσουν ιδιαίτερα καθότι ο συνδυασμός από μανιτάρια, πιπεριές, καρότο, τομάτα και νηστίσιμη μπεσαμέλ από ρόφημα σόγιας, το κάνει μια επιλογή με σίγουρη επιτυχία. Μία επιλογή που θα μπορούσε να παίζει δυνατά όλο τον χρόνο καλύπτοντας και τους πιο vegetarian από εμάς. Για την ώρα, θα αδράξουμε την ευκαιρία και θα τα απολαύσουμε όσες περισσότερες φορές μπορούμε, αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο της Σαρακοστής.

Όσο για τους αμετανόητους burger-άδες, δώστε προσοχή: burger με μπιφτέκι γαρίδας, burger με καλαμαράκια, burger με τραγανό μπιφτέκι λαχανικών, αλλά και το μοναδικό Mexican Burger Λαχανικών με nachos και καραμελωμένα κρεμμύδια. Αλήθεια, θα μας λείψει με όλα αυτά το κρέας;

Από τις παραπάνω προτάσεις, δεν λείπουν και τα κλασικά πια μεσογειακά γεύματα, το Club Sandwich με Λαχανικά, όπως και η δροσερή Caesar’s με γαρίδες αλλά και η σαλάτα Κρήτης.

Οπότε μπορούμε και την περίοδο της νηστείας να μην χάσουμε το fun και ασφαλώς τη γεύση! Διαλέγοντας από ένα χορτοφαγικό μενού, με μπόλικες θαλασσινές πινελιές, που θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους. Τελικός προορισμός; Μα τα Goody’s Burger House.

Καλή μας σαρακοστιανή όρεξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα