Μαρτυρία – ντοκουμέντο: Έτσι βρήκαμε το καλάσνικοφ που εκτέλεσαν τον Στεφανάκο (video)

Το όπλο εντόπισαν δύτες στο δεύτερο λιμανάκι της Bουλιαγμένης κατά τη διάρκεια προπόνησης στην ελεύθερη κατάδυσηΟι δύτες παρέδωσαν το όπλο στο Λιμενικό και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής ΥπηρεσίαςΑπό τη βαλλιστική έρευνα προέκυψε ότι πρόκειται για το καλάσνικοφ με το οποίο δολοφονήθηκε ο Στεφανάκος

Μαρτυρία ντοκουμέντο ενός εκ των δύο δυτών που εντόπισαν το καλάσνικοφ, με το οποίο δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος στο δεύτερο λιμανάκι της Bουλιαγμένης κατά τη διάρκεια προπόνησης στην ελεύθερη κατάδυση, έρχεται στο φως

της δημοσιότητας, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Ταυτοποιήθηκε το καλάσνικοφ της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου (εικόνες)

«Είχαμε πάει για προπόνηση με έναν φίλο και τη συγκεκριμένη μέρα είχαμε ανοιχτεί. Στην επιστροφή είδαμε τη σιλουέτα ενός όπλου στον βυθό πάνω στην άμμο. Στην αρχή δεν πιστέψαμε ότι είναι αληθινό και όταν το πιάσαμε στα χέρια μας μέσα στο νερό θεωρήσαμε ότι είναι κάποια ρεπλίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Μίλησαν» τα κινητά των εκτελεστών Στεφανάκου – Τι έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Όταν βγήκαν στη στεριά όμως κατάλαβαν ότι στα χέρια του είχαν έναν αληθινό πολεμικό όπλο και αμέσως κάλεσαν το Λιμενικό.

Οι δύτες παρέδωσαν το όπλο στο Λιμενικό και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, όπου από τη βαλλιστική έρευνα προέκυψε ότι πρόκειται για το καλάσνικοφ με το οποίο δολοφονήθηκε ο Στεφανάκος.

Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου

«Ήταν αρκετός κόσμος μαζεμένος στα λιμανάκια και αμέσως σκεφτήκαμε ότι το όπλο που βρήκαμε πρέπει να άνηκε στους δολοφόνους του Βασίλη Στεφανάκου, συνδυάσαμε δηλαδή τη δολοφονία που είχε γίνει κάποιες μέρες», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν είναι δυνατόν να θες να εξαφανίσεις ένα όπλο και να το πετάξεις στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Αττικής, είναι πολύ σπάνιο κάποια μέρα να μην περνάει κάποιος από εκεί», κατέληξε ο δύτης.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η αδερφή του Βασίλη Στεφανάκου – «Τα αντίποινα δεν θα φέρουν πίσω τον αδερφό μου» (video)

Με τα νέα αυτά δεδομένα, οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν στον έλεγχο των καμερών ασφαλείας της παραλιακής λεωφόρου, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τη διαδρομή εκείνου που ξεφορτώθηκε το Καλάσνικοφ στη θάλασσα.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι η δολοφονία Στεφανάκου ήταν συμβόλαιο θανάτου από επαγγελματίες εκτελεστές, με κίνητρο πιθανόν τις δραστηριότητες του 57χρονου μετά την αποφυλάκισή του ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα