Μαρινάκης στη δίκη των «28» για τα «στημένα»: Είμαι αδικημένος από το κράτος – Τι είπε για την επιλογή προέδρου στην ΕΠΟ

O ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και βασικός κατηγορούμενος στη δίκη των «28» για σύσταση συμμορίας και «στημένα» στο ποδόσφαιρο της περιόδου 2012-2015, Βαγγέλης Μαρινάκης, απολογήθηκε την Τρίτη (13/10) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Δήλωσε αδικημένος, τόνισε επίσης ότι δεν έχει καμία σχέση με την ανατίναξη

του φούρνου του Πέτρου Κωνσταντινέα, «αν και όλος κόσμος πιστεύει ότι εγώ έκαψα τον φούρνο», σημείωσε ότι δεν γνώριζε ότι τα πακιστανικά τηλέφωνα ήταν πακιστανικά ενώ για τις εκλογές της ΕΠΟ υποστήριξε ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν στηρίχθηκε από τον Ολυμπιακό γιατί είχε ανοικτά θέματα με την ποινική δικαιοσύνη.

Για τη «Συμμορία», που είναι μία από τις δύο κατηγορίες που τον βαραίνει δεν ειπώθηκε λέξη.  Αναφερόμενος στην υπόθεση της επιλογής του συγκατηγορουμένου του Γιώργου Σαρρή στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανέφερε:

«Εμένα δεν με ενδιέφερε, γιατί να με ενδιέφερε; Αν θέλαμε την ΕΠΟ να είναι κοντά μας, θα ήταν εύκολο να υποστηρίξω την υπόψη του κ. Γκαγκάτση. Είχε δείξει μια πολύ καλή συνεργασία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να συνεχίσουμε τη συνεργασία.

Τον κ. Σαρρή τον γνώριζα όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό. Ήταν αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Ξεκινώντας στον Ολυμπιακό ήθελα να έρθουν νέοι άνθρωποι».

Πρόεδρος: «Γιατί απασχολεί έναν πρόεδρο ΠΑΕ ποιος θα γίνει πρόεδρος;».

Μαρινάκης: «Η θέση του προέδρου της ΕΠΟ είναι κάτι σημαντικό. Αν δείτε στα τελευταία πέντε χρόνια πρωτοσέλιδα, φωτογραφίες, συνεντεύξεις, θα δείτε πως όλα αυτά τα χρόνια διαφημίζουν τις σχέσεις τους οι παράγοντες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι έχουν μεγαλύτερη δύναμη».

Η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: Έχουν γραφτεί πάρα πολλά γι’ αυτή την υπόθεση εδώ και πολλά χρόνια.

Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό ο Γκαγκάτσης ήταν νομικός σύμβουλος της ομάδας, είχαμε πολύ καλή συνεργασία, μας ήταν πολύ εύκολο. Ήθελα να έρθουν ορισμένοι νέοι άνθρωποι.

Τον κ. Σαρρή τον γνώρισα στην ΕΠΟ. Είχαν γραφτεί πάρα πολλά για τις σχέσεις Γκαγκάτση – Ολυμπιακού.

– Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν μπορεί να διαλέξει ή να ορίσει διαιτητή.

– Η θέση του προέδρου της ΕΠΟ είναι κάτι σημαντικό άλλωστε τα τελευταία πέντε χρόνια, οι παράγοντες του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ διαφημίζουν τη σχέση τους με τους προέδρους της ΕΠΟ. Δεν πιστεύω ότι ένας πρόεδρος της ΕΠΟ μπορεί να περάσει τη γνώμη του σε έναν δικαστή των Επιτροπών της Ομοσπονδίας.

– Για τη συνομιλία με Μώραλη και Γκαγκάτση: Δεν συμφωνώ με το θέμα των χρημάτων. Θέλαμε να τσεκάρουμε τι θα κάνουν οι ενώσεις. Για εμάς τα χρήματα ήταν εκτός ερώτησης.

Η αξία του Ολυμπιακού ήταν 10πλάσια, 20πλάσια, 50πλάσια από τις υπόλοιπες ομάδες και επίσης μπορείτε να δείτε τη διαφορά των βαθμών που πήραμε τα πρωταθλήματα τις περιόδους που υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες.

– Είπαμε με τον Κουρίδη, οι καλύτεροι διαιτητές της Α’ Εθνικής να αναλάβουν τους αγώνες των πλέι οφ της Β’ Εθνικής.

– Για Αλέξη Κούγια: Ο Κούγιας είχε πολλά παράπονα από ομάδες που είχαν παίξει μαζί του. Υπήρχαν άνθρωποι που τον κάλεσαν στο γραφείο τους, και του έδειξαν διαλόγους που είχαν αφαιρέσει τα ονόματα τους. Τον κορόιδεψαν. Ο βασικός παράγοντας που ξεκίνησε η ιστορία αυτή ήταν ο Κούγιας. Ο βασικότατος. Το κατηγορητήριο αυτό έχει γραφτεί από συγκεκριμένες δηλώσεις του κυρίου Κούγια και καταθέσεις.

– Για το πακιστανικό τηλέφωνο: Εγώ το έμαθα από την δικογραφία ότι ήταν πακιστανικό. Είναι κάρτες που πουλάνε στα αεροδρόμια, στις πλατείες. Το νούμερο του τηλεφώνου μου είχε διαρρεύσει και ήταν παντού. Γι’ αυτό και πήρα ένα δεύτερο τηλέφωνο. Φοβόμουν ότι μπορούσε να γίνει καμία παράνομη καταγραφή. Δεν το πήρα για το ποδόσφαιρο, μιλούσα για τη δουλειά μου. Έγινε παράνομη καταγραφή με παράγοντες αντιπάλων ομάδων» είπε και κατονόμασε τον Νικόλα Πατέρα.

– Για την απόφαση του Εθνικού Γαζώρου από την Εφέσεων: Με παίρνουν τηλέφωνο κάθε μέρα πάρα πολλοί άνθρωποι και μου ζητάνε πράγματα. Δεν είπα, ρώτησα, «πρέπει να απορριφθεί η έφεση»; Όταν το συζητάγαμε άλλωστε, αυτό, η απόφαση βγήκε μετά από μια ώρα. Είχε βγει ήδη δηλαδή. Δεν έχει σχέση ο Κουρίδης.

– Για δανεισμούς ποδοσφαιριστών: Ο Ελευθερόπουλος ήταν παίκτης του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια. Στην Κ17 ήταν ο Μαυρογεννίδης. Για εμάς θα ήταν καλό ο Ελευθερόπουλος να πάει στον Πανιώνιο ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, για να αποκτήσει εμπειρίες για να έρθει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό. Δεν είπα ότι το μισό συμβόλαιο θα το πληρώσει ο Ολυμπιακός, είπα ότι το μισό συμβόλαιο το πληρώνει ο μάνατζερ του. Ορισμένοι δανεικοί του Ολυμπιακού, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό έχουν παίξει τα καλύτερα τους παιχνίδια για να αποδείξουν ότι κακώς τους δώσαμε δανεικούς.

– Για τον φούρνο του Κωνσταντινέα: Πολλοί μπορούν να πιστεύουν ότι έχω σχέση με αυτό. Ο κύριος Κωνσταντινέας έκανε καριέρα πάνω σε αυτό. Εδώ υπάρχει μια πολύ μεγάλη αδικία. Δεν είχα καμιά δουλειά εγώ με αυτή την υπόθεση. Σας λέω πως νιώθω μετά από τόσα χρόνια. Όλος ο κόσμος πιστεύει ότι εγώ έκαψα τον φούρνο.

– Ο Βρέντζος ήταν διευθύνων σύμβουλος. Δεν είναι φίλος μου. Ήταν προβληματισμένος.

– Για τη χαρτογράφηση των ΜΜΕ: Έχω δύο εταιρίες στο αμερικανικό χρηματιστήριο, ελέγχομαι από τις αμερικανικές αρχές. Υπάρχουν άνθρωποι που αμφιβάλλουν για να συνεργαστούν μαζί μας.

– Για Βρέντζο και τον πρώην διευθυντή της Αστυνομίας Πειραιά Κώστα Παναγόπουλο.

Πρόεδρος: «Μου κάνει εντύπωση, χρειάζεστε άνθρωπο στην Αστυνομία;»

Μαρινάκης: «Όχι πληρώναμε πρόστιμα. Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει το κράτος για να κάνουμε διακανονισμούς. Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα υποφέραμε. Πληρώσαμε πάρα πολλά πρόστιμα. Είναι πολύ δύσκολο να βάλλεσαι από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Θεωρώ τον εαυτό μου αδικημένο από το ελληνικό κράτος, αυτά που συζητάμε τώρα έχουν γίνει το 2012. Μου έχουν κάνει τεράστια ζημιά, την έχουμε βιώσει σε όλο το μεγαλείο την αδικία, αισθάνομαι περήφανος γιατί παρόλους τους ελέγχους που μου έχουν κάνει, δεν έχει βρεθεί τίποτα».

Για τον Πιλάβιο: «Ήταν ένας καλός πρόεδρος. Τον γνώρισα σε συμβούλιο της ΕΠΟ ενώ εγώ ήμουν πρόεδρος της Λίγκας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Ήταν φιλικά προσκείμενος σε Παναθηναϊκό, που είχε πάρει το πρωτάθλημα και με είχε προβληματίσει. Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν ήξερα κανέναν».

Εισαγγελέας: Είχατε προσδοκίες από τον Πιλάβιο;

Μαρινάκης: Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν πολύ διαφορετικό. Εγώ ήμουν μόνιμος κάτοικος Λονδίνου, δεν ήξερα κανέναν. Πρώτη φορά πάω στο δικαστήριο, είμαι 52 ετών. Θεωρώ ότι ήταν φίλα προσκείμενος στον Πατέρα. Με αυτά που έχω δει σήμερα θεωρώ ότι ήταν καλός πρόεδρος. Ο κ. Πιλάβιος ρώτησε αν υπάρχει κάποιος γνωστός για να γίνει μια καλή σύσταση για να πάει στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Δεν ήταν όρος αποχώρησης από την ΕΠΟ.

Προσδοκίες για Σαρρή: Θεώρησα ότι ήταν σωστό να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, με νέους ανθρώπους.

Ο κύριος Γκαγκάτσης έχει θέματα, ήταν υπάλληλος του Ολυμπιακού, ήταν έμπειρος, πιο έμπειρος από τον Σαρρή. Θεώρησα ότι καλό είναι ένας άνθρωπος που έχει ανοικτές θέσεις με την ποινική δικαιοσύνη να μην είναι υποψήφιος με την ΕΠΟ και προτίμησα να μην στηριχθεί από την ομάδα μας. Δεν έκρυψα ποτέ ότι ο Γκαγκάτσης είχε θέματα.

– Για τους δανεικούς: Σήμερα έχουμε τουλάχιστον 10 σε Ελλάδα καi Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ πέρσι είχε 5 παίκτες στο Βόλο.

– Δεν είχα καμία ιδιαίτερη σχέση με τον Αρβανιτίδη.

– Αυτό που έκανε ο Φύσσας ήταν πάρα πολύ άσχημο. Έκανε ένα μεγάλο λάθος, μπορεί να πιέστηκε από την ομάδα του να κάνει κάτι που δεν ήταν σωστό. Έπρεπε να σκεφτεί την ιστορία του και τη σχέση του με του συμπαίκτες του τόσα χρόνια. Με τον Κατσουράνη ήταν μαζί στην Εθνική.

-Για την επίσκεψη στον Ζωγράφο στο νοσοκομείο: Πήγα γιατί πίστεψα ότι κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του.

Τι κατέθεσαν οι Ιωάννου, Μάνος, Παυλίδης για το Ολυμπιακός – Βέροια

Τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της Βέροιας, κατηγορούμενοι για δωροδοκία, απολογήθηκαν, επίσης, την Τρίτη (13/10) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στη δίκη της «Συμμορίας» των «28»για τα «στημένα» παιχνίδια, και συγκεκριμένα για τον αγώνα ΟλυμπιακόςΒέροια (3-0), τον Ιανουάριο του 2013.

Ο Ηλίας Ιωάννου, ο Δημήτρης Μάνος και ο Χαράλαμπος Παυλίδης, δήλωσαν όλοι τους, ότι την ημέρα του αγώνα, δεν υπέπεσε τίποτα στην αντίληψη τους για το περιστατικό που κατήγγειλαν οι Καλαϊτζίδης, Γεωργέας, σύμφωνα με τους οποίους ο Γιώργος Λαναρής μπήκε στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια της «βασίλισσας» και είπε στους παίκτες να χάσουν με 3-0.

Και οι τρεις υποστήριξαν ότι έμαθαν για τα όσα είχαν ειπωθεί, όταν κλήθηκαν να απολογηθούν από τον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, δύο χρόνια αργότερα. Ο Ηλίας Ιωάννου αγωνίστηκε βασικός μέχρι το 81ο λεπτό, ο Μάνος τον αντικατέστησε στο συγκεκριμένο λεπτό ενώ ο Παυλίδης ήταν βασικός.

Ιωάννου: Ο γιός μου δέχθηκε bullying μετά τις καταγγελίες

«Χρησιμοποιήθηκα μέχρι το 81ο λεπτό όπου έγινα αλλαγή από τον Μάνο με το σκορ στο 1-0. Υπήρξε ηρεμία τότε, το σκορ δεν είχε ξεφύγει, ήμασταν συγκεντρωμένοι, ήταν μια αξιοπρεπής εμφάνιση.

Δεν υπήρχε η αίσθηση ότι αυτό το παιχνίδι είναι χαμένο, ότι θα γίνουν αλλαγές. Η αίσθηση ήταν ότι πάμε να το παλέψουμε. Η εντολή ήταν ότι παίζουμε κανονικότατα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ήταν πιεστικός. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν πολύ μαζεμένοι, είχαμε και στο α’ ημίχρονο και στο β’ ίδια απόδοση, δεν υπήρχε κάτι που να μας επηρεάσει.

Όσο μπορούσα να έχω οπτικό πεδίο στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο, ο Λαναρής ήταν συνέχεια μέσα. Έγινε ότι και στα άλλα παιχνίδια. Μπήκαμε, μας μίλησε ο προπονητής, μας έδωσε οδηγίες και μας άφησε ελεύθερους για 3-4 λεπτά.

Δεν ήρθε κάποιος να μου πει κάτι, ούτε άκουσα κάτι σε όλη τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου. Δεν υπήρξε κάτι που να υποπέσει στην αντίληψη μου. Ούτε υπονοούμενα υπήρχαν» υποστήριξε στην απολογία του ο Ιωάννου.

Σε ερώτηση του εισαγγελέα για τις σχέσεις Αρβανιτίδη, Καλαϊτζίδη, απάντησε: «Τον κ. Αρβανιτίδη πολύ λίγες φορές τον συνάντησα, παρεμβατικά δεν υπέπεσε τίποτα στην αντίληψη μου. Ούτε πληροφορίες είχα, πάντοτε είχα γνώμονα να μην ανακατεύομαι. Δεν είχα καμία πληροφόρηση για τις σχέσεις τους.

Πληροφορήθηκα όλη την διαδικασία μετά από δύο χρόνια. Ήρθε ο δικαστικός επιμελητής και μου είπε «είσαι κατηγορούμενος», και του λέω «από πού και ως που». Σε όλη την πορεία μου, δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια. Ο μεγάλος μου γιος, που είναι 12 ετών, έχει δεχθεί bullying γι’ αυτό το πράγμα».

Μάνος: Μπήκαμε και παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέραμε…

Ο νυν ποδοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Μάνος, στην απολογία του, είπε:

«Στο ημίχρονο δεν ήμουν στα αποδυτήρια. Μπήκα αλλαγή στο 81’ στη θέση του Ιωάννου.

Γύρω στο 60’-70’ με ενημέρωσαν ότι θα μπω αλλαγή. Δεν μου έδωσε κάποιες οδηγίες. Όταν μπήκα στο παιχνίδι δεν μου είπε κανείς κάτι, ούτε αντιλήφθηκα τίποτα. Δεν ειπώθηκε τίποτα στα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα. Μπήκα μέσα και παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέραμε. Ενημερώθηκα για την υπόθεση όταν με κάλεσε ο ανακριτής».

Παυλίδης: Δεν κατεβήκαμε για να χάσουμε

Ο Χαράλαμπος Παυλίδης, υποστήριξε ότι στην ανάπαυλα με το αποτέλεσμα στο 0-0, ο Καλαϊτζίδης τους είπε ότι μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό:

«Ήμουν αναπληρωματικός αλλά σε αυτό τον αγώνα έπαιξα από την αρχή. Είχαμε κάποιες απουσίες. Δεν υπήρξε κάτι, ούτε καμία οδηγία, δεν κατεβήκαμε με σκοπό να χάσουμε, κατεβήκαμε να παίξουμε με την καλύτερη ομάδα για να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν θυμάμαι πολλά από την ανάπαυλα αλλά ο Λαναρής πρέπει να ήταν μέσα στα αποδυτήρια από την αρχή. Ο Καλαϊτζίδης μας έδωσε οδηγίες και μας είπε ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Μας είπε μόλις κερδίζουμε την μπάλα να βγαίνουμε στις αντεπιθέσεις. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μας είπε “συνεχίζουμε έτσι…”.

Δεν μου είπε κανένας τίποτα. Όσο έπαιζα ήμουν συγκεντρωμένος στον αγώνα και δεν μου είπε τίποτα κανείς. Μετά από δύο χρόνια τα έμαθα αυτά. Δεν είχα καμία σχέση με τα παιδιά, με κανέναν, μόνο με τον Μάνο. Για ποιο λόγο δεν βγήκε ο Καλαϊτζίδης μετά το παιχνίδι να πει ότι έγινε κάτι και το είπε μετά από χρόνια;».

ΕΠΟ: Απαλλάχθηκαν Ολυμπιακός και Ατρόμητος από την Επιτροπή Δεοντολογίας – Ίδια απόφαση για Μαρινάκη και Σπανό

Υπενθυμίζεται ότι σε αθλητικό επίπεδο, την απαλλαγή των Ολυμπιακού, Ατρομήτου, αλλά και των Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργου Σπανού (αρνήθηκαν τις κατηγορίες), καθώς και των υπόλοιπων φυσικών προσώπων που κατηγορούνταν για χειραγώγηση του αγώνα των δύο ομάδων στις 5 Φεβρουαρίου 2015 (2-1) αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι η ερευνήτρια της Επιτροπής, Παναγιώτα Σπανού είχε κρίνει ότι υπάρχουν ενδείξεις αλλοίωσης αποτελεσμάτων και εισηγούνταν τον υποβιβασμό Ολυμπιακού – Ατρομήτου, αλλά και τον διά βίου αποκλεισμό των μεγαλομετόχων των δύο ομάδων, το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας αποφάσισε διαφορετικά.

Αθώοι επίσης κρίθηκαν ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Νίκος Προύντζος, ο προπονητής Σα Πίντο, ο πρώην διοικητικός παράγων του Ατρομήτου Γιάννης Αγγελόπουλος και οι πρώην διαιτητές Ηλίας Σπάθας, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Κώστας Ιωαννίδης, Απόστολος Αμπάρκιολης.

Όσο για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, τον πρώην νομικό της σύμβουλο, Θόδωρο Κουρίδη και τα πρώην μέλη της ΚΕΔ, Γιώργο Δούρο, Θανάση Μπριάκο, κρίθηκε απαράδεκτη η δίωξή τους.

Υπογραμμίζεται ότι από εκεί και πέρα ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει δικαίωμα έφεσης εντός πέντε ημερών. Εφόσον δεν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, τότε η υπόθεση κλείνει οριστικά και αμετάκλητα. Η δίκη ξεκίνησε στις 24/06 και από τότε κατέθεσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι…

(πληροφορίες από sdna.gr)

Keywords
μαρινακης, επο, στημενα, επο, δικη, ειπε, βαγγέλης μαρινάκης, ταχυδρομικο ταμιευτηριο, ολυμπιακος, αθηνα, εκλογες, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, μμε, πειραιας, ελλαδα, κατσουρανης, βεροια, συγκεκριμένο, εμφάνιση, γνώμονα, κεδ, κινηση στους δρομους, παναθηναικος, χρηματιστηριο, ομαδα διας, αξια, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, Θόδωρος Αγγελόπουλος, αγγελοπουλος, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, βουλευτικές εκλογές 2012, ολυμπιακοί αγώνες, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, εκλογες 2015, γιωργος αγγελοπουλος, ητανε μια φορα, το θεμα, βημα, γνωμη, δουλεια, εθνικη, θεμα, καριερα, μμε, ονοματα, παιχνιδια, πρωτοσελιδα, ρωτησε, τηλεφωνο, φωτογραφιες, ωρα, αγωνες, αδικια, ανθρωπος, ατρομητος, βαγγέλης μαρινάκης, γεγονος, γινει, γνώμονα, δευτερο, διαστημα, δειτε, δηλωσεις, δωσει, εγινε, ευκολο, υπαρχει, ειπωθει, εμφάνιση, επρεπε, ετων, ευρωπη, ζημια, ζωη, ιδια, η δικη, υπηρχαν, υποθεση, ηρεμια, θετικο, ημιχρονο, ιωαννου, ιωαννιδης, κεδ, κυβερνηση, κινηση, λαθος, λογο, μανο, μπορειτε, ομαδα, ορος, παιδια, παμε, παπακωνσταντινου, παυλιδης, ποδοσφαιρο, πεδιο, πιλαβιος, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συνεχεια, ταμιευτηριο, τμημα, τριτη, φορα, δημητρης, δικαιωμα, ειπαμε, φυσσας, ιδιαιτερη σχεση, κωστας, μπροστα, νοσοκομειο, ομαδες, παιχνιδι, πληροφοριες, σωστο, θεματα, θεσεις, ξεκινησε
Αναζητήσεις
μαρινάκης πακιστανικά τηλέφωνα η κυβέρνηση μία τηγανιά
Τυχαία Θέματα