Μαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος: Βραδινή έξοδος για το πρώην ζευγάρι

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μετά το διαζύγιό τους διατηρούν φιλικές σχέσεις και κάνουν πολύ παρέα.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους που πάντα θα το ενώνει και οι σχέσεις του είναι άψογες. Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο «Acro».

«Εγώ δεν μπορούσα να το διαχειριστώ με τη Μαρία με τίποτα. Τα προβλήματα άρχισαν όταν δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον εαυτό μου ως πατέρα και σύζυγο. Ένα θέμα είχε να κάνει και με τον χαμό του μπαμπά μου και εγκατέλειψα. Και επειδή δεν ήθελα να το παραδεχτώ πως δε μπορώ να το διαχειριστώ

με τίποτα, το έριξα στην απιστία, με έναν τρόπο ότι και καλά δεν είναι ότι δε μπορώ να διαχειριστώ τη Μαρία, αλλά μου αρέσουν οι γυναίκες. Και τα δύο ίσχυαν, αλλά βρήκα τρόπους να δικαιολογώ τον εαυτό μου για τις πράξεις μου. Βέβαια ήμασταν και πιτσιρικάδες, εγώ ήμουν 28 χρονών.

Δεν συμφωνώ να παντρεύονται τα παιδιά νωρίς. Δε μπορείς να είσαι “ανήλικος” πατέρας που ήμουν εγώ. Αντιλαμβάνεσαι το ανήλικος. Η Μαρία ήθελε να είναι και άντρας της σχέσης, ο αρχηγός της οικογένειας. Εγώ μεγάλωσα στο Χαλάνδρι, δεν είμαι η Μαντάμ Σουσού από το Λονδίνο για να μου λέει τι να κάνω», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο εκδότης.

Ενώ η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της για τη σχέση τους. «Ένα βράδυ γύρισε ο Δημήτρης στις 0 το πρωί και μαζί του ήταν και η αστυνομία. Του είχαν ζητήσει να κάνει αλκοτέστ, εκείνος αρνήθηκε και τον κυνηγούσαν σε όλο το Ψυχικό. Εκεί είπα δεν αξίζει αυτό που βιώνω, πρέπει να τελειώνει αυτή η σχέση. Το ότι ο Δημήτρης ήταν άπιστος το ξέρει όλη η Αθήνα».

Πηγή: Μαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος: Βραδινή έξοδος για το πρώην ζευγάρι - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα