Μανωλάς: Το γκολ με την Μπαρτσελόνα η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου (εικόνες – video)

Με MVP τον Γκάρεθ Μπέιλ (σκόραρε και έδωσε μια ασίστ), η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Ρόμα με 2-1, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις ΗΠΑ για το «International Champions Cup» (ICC) τα ξημερώματα.

Το γκολ που σημείωσε (82’) απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Champions League (10/4/18), παραδέχθηκε ως την σημαντικότερη

στιγμή στην καριέρα του ο Κώστας Μανωλάς μιλώντας σε Ιταλούς δημοσιογράφους, πριν από την αναμέτρηση με τη «βασίλισσα». Ο Έλληνας άσος έδωσε συνέντευξη και στο ESPN, κάνοντας αναφορά στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, καθώς και σε άλλα θέματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μία εβδομάδα πριν από το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης, οι «μερένχες» επικράτησαν της Ρόμα στο «MetLife» του Νιου Τζέρσεϊ. Ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε συμμετοχή και στα ισπανικά δύο γκολ, με τη «βασίλισσα» να «καθαρίζει από το πρώτο τέταρτο του αγώνα την υπόθεση νίκη.

Ο Μάρκο Ασένσιο σκόραρε μόλις στο 2’, μεταφράζοντας… σε γκολ την ασίστ του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος τίναξε δίχτυα στο 15’ (2-0), σκοράροντας για δεύτερο σερί παιχνίδι, μετά τη Γιουβέντους.

Οι Καστιγιάνοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Και οι «τζιαλορόσι» προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί και είχαν τις… στιγμές τους για να σκοράρουν. Τελικά, η ομάδα της «αιώνιας πόλης» μείωσε στο 83′, με τον Στρούτμαν -που είχε περάσει ως αλλαγή 20’ νωρίτερα-. Ο Κώστας Μανωλάς πάτησε χορτάρι στο β’ μέρος για τους «τζιαλορόσι», καθώς αγωνίστηκε ως αλλαγή. «Μελανό» σημείο για την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, ο τραυματισμός του Νάτσο (82′).

Αυτό ήταν το τελευταίο ματς της Ρόμα για το «International Champions Cup» (ICC), που ξεκινάει την διαδρομή τους στην Serie A την Κυριακή 19 Αυγούστου στο Τορίνο.

Πριν από τον αγώνα ο Κώστας Μανωλάς έδωσε ακόμα μία συνέντευξη και είπε, αναφερόμενος στο γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου και νομίζω ότι ήταν μία από τις πιο σημαντικές στην ιστορία της Ρώμης. Είχαμε μεγάλη πίεση όταν κερδίζεις 3-0 και βλέπεις τον κόσμο να κάνει σαν τρελός, κάνεις έτσι και εσύ. Ήταν μια στιγμή που ήμουν μόνος και εκφράστηκα με αυτόν τον τρόπο».

«Είναι αλήθεια ότι βλέπω συνέχεια ξανά και ξανά το γκολ με την Μπαρτσελόνα. Πριν από τους αγώνες στο τουρνουά αυτό στις ΗΠΑ, πολλοί φίλαθλοι μου έστειλαν μηνύματα με αυτό το γκολ, ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή. Μου αρέσει να ακούω τον σχολιαστή, έλεγε ότι ήταν το γκολ του Ελληνα», πρόσθεσε ο Μανωλάς που θα βρεθεί αντίπαλος στην Serie A με Ναϊνγκολάν και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Ράτζα είναι ένας φίλος, ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Ρονάλντο, ξέρουμε ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ανυπομονώ να παίξω εναντίον τους και να έχω μία καλή απόδοση», ανέφερε ακόμα ο διεθνής άσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα