«Μαγεία» στη Λευκάδα για καλό σκοπό: Σπουδαίο θέαμα από τους Greek All Stars και τους Legends της Μονακό

Η Λευκάδα υποδέχθηκε παγκόσμιους αστέρες της στρογγυλής θεάς για καλό σκοπό και οι πολλοί φίλαθλοι που είδαν το ματς μέσα σε βροχή ανταμείφθηκαν. Με τον Γιώργο Καραγκούνη να κλέβει την παράσταση.

Ο Οδυσσέας Νυδρίου Λευκάδας, που έχει αδελφοποιηθεί με τη Μονακό, διοργάνωσε φιλικό παιχνίδι με συμμετοχή Ελλήνων All Star, οι οποίοι αντιμετώπισαν ομάδα των Μονεγάσκων με ποδοσφαιριστές που στην πλειοψηφία

τους αγωνίστηκαν το 2004 στον τελικό του Champions League. Τα έσοδα της αναμέτρησης πρόκειται να δοθούν στον σύλλογο «Φάρο», ο οποίος έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στο νησί της Λευκάδας (εδώ και χρόνια φροντίζει πάνω από εξήντα άπορες οικογένειες, οι περισσότερες με παιδιά στο νησί).

Φέτος συμπληρώνονται 15 χρόνια από τη χρονιά όπου η Μονακό πήγε στον τελικό του Champions League αλλά και από τότε που η Εθνική μας έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το Euro 2004.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Λευκάδας είδε τους Έλληνες All Star να χάνουν με 4-3, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο «τυπάρας» έδειξε και πάλι πως το τόπι δεν ξεχνιέται, πετυχαίνοντας δύο υπέροχα τέρματα.

Οι θρύλοι των δύο ομάδων βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, σ’ ένα φιλικό που έγινε υπό την αιγίδα της οικογένειας Ριμπολόβλεφ όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της αδερφοποίησης με την ομάδα του Οδυσσέα Νυδρίου. Κάτι που έγινε, λόγω και τους γεγονότος πως η οικογένεια Ριμπολόβλεφ εκτός από τη Μονακό, έχει αποκτήσει και τον Σκορπιό, το νησί που είναι απέναντι από το Νυδρί.

Τη σέντρα του αγώνα έκανε, μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Μονακό Όλεγκ Πετρόβ, ο οποίος στο μήνυμά του σε άπταιστα ελληνικά προς τον κόσμο που κατέκλυσε το στάδιο παρά την έντονη βροχόπτωση, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα.

Όπως είπαμε, ο Γιώργος Καραγκούνης πέτυχε δυο γκολ. Το πρώτο επιτεύχθηκε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ (έκανε το 1-1), ενώ το δεύτερο με υπέροχο μακρινό σουτ, θυμίζοντας το γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Πορτογαλία, στον εναρκτήριο παιχνίδι του Euro 2004 (διαμόρφωσε το τελικό 4-3).

Υπέροχο τέρμα, με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ, σημείωσε ο Βασίλης Μπορμπόκης (μείωσε σε 2-4). Να αναφέρουμε ότι στον πάγκο της ελληνικής ομάδας βρέθηκαν οι Γιώργος Δώνης και Τάκης Λεμονής, ενώ με τη Μονακό αγωνίστηκε ο Άκης Ζήκος και ο Φρανσουά Μοντεστό. Μεγάλος απών ήταν ο Γιάγια Τουρέ.

Κανείς δεν… μάσησε από τη βροχή:

Δείτε εδώ το βίντεο με τα γκολ του αγώνα.

Καραγκούνης, Δέλλας, Κατσουράνης, Χαριστέας Νταμπίζας, Κυριάκος, Λάκης, Γκέκας, Σαλπιγγίδης, Γεωργάτος, Μπορμπόκης, Στολτίδης, Σιφάκης, Κοτσόλης, Παπαδόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος και Θεοδωρίδης κάτω από τις οδηγίες του Τάκης Λεμονή και του Γιώργου Δώνη, αντιμετώπισαν την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ που είχε υπό τις οδηγίες του τους Ζήκο, Μπερνάρντι, Σισέ, Ροτέν, Ζιουλί, Ζιβέ, Σκιλασί, Ρόμα, Τουρέ, Καρβάλιο, Μοντέστο, Πικιούνε, Τσεβάντον και Ελ Φακίρι.

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα