Το «ύστατο χαίρε» στον Γιώργο Ξενίδη – Ήταν όλοι εκεί…

Ο Γιώργος Ξενίδης «έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών προδομένος από την καρδιά του και σκόρπισε θλίψη σε όλο τον αθλητικό χώρο της χώρας μας. Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, δεκάδες πρώην συμπαίκτες και συναθλητές του, σύλλογοι, ομοσπονδίες έσπευσαν να στείλουν τα δικά τους συλλυπητήρια, ενώ πλήθος κόσμου παρέστη τη Δευτέρα (3/6) και στο τελευταίο αντίο στον πρώην παίκτη, που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα.

Πρώην

συμπαίκτες, συγγενείς, φίλοι και όσοι γνώριζαν τον Γιώργο ήταν εκεί. Τον συνόδευσαν στον τελευταίο του ταξίδι. Μεταξύ άλλων οι Σάββας Κωφίδης, Δανιήλ Παπαδόπουλος, Εμπενίζερ Χάγκαν, Τάσος Κατσαμπής, Τέλης Μπατάκης, Λάκης Παπαϊωάννου, Άκης Στολτίδης, Κώστας Αϊδινίου, Γιώργος Μπαντής, Τάσος Ζίφκας και πολλοί ακόμα είπαν το «ύστατο χαίρε» στον Γιώργο Ξενίδη.

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και της ΑΕΚ συστήθηκε ποδοσφαιρικά στο ελληνικό κοινό, φορώντας τη φανέλα του «γηραιού», την ομάδα που μεγάλωσε και αγάπησε. Με αυτήν έκανε και το τελευταίο του ταξίδι «ως ο αιώνιος αρχηγός του Γηραιού».

Συλλυπητήρια από την ΕΠΟ για τον Ξενίδη

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας εξέφρασαν, μέσω ανακοίνωσης, τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Ξενίδη. Ταυτόχρονα, εκ μέρους της ποδοσφαιρικής οικογένειας απέστειλαν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους τού εκλιπόντος, ο οποίος έφυγε αιφνιδιαστικά από κοντά μας.

Ο ΠΣΑΠ για τον Ξενίδη: Απέραντη θλίψη

Η ξαφνική απώλεια του Γιώργου Ξενίδη έχει βυθίσει στην θλίψη τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων ποδοσφαιριστών εξέφρασε την θλίψη του για το γεγονός.

«Απέραντη θλίψη… Το σοκ μεγάλο… Τα λόγια φτωχά… Καλό ταξίδι Γιώργο…», είναι η ανάρτηση του ΠΣΑΠ στο facebook και συνοδεύεται από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του τόσο πρόωρα χαμένου Γιώργου Ξενίδη.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Ξενίδη για τον αδόκητο χαμό του. Καλό ταξίδι… #RIP pic.twitter.com/x6pUaiTipW

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 3 Ιουνίου 2019

Ακόμα μία απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο… Η οικογένεια του Παναθηναϊκού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Ξενίδη. pic.twitter.com/bfve49KXLp

Panathinaikos F.C. (@paofc_) 3 Ιουνίου 2019

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Ξενίδη για τον θάνατό του έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που διατηρεί.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Ξενίδη. Καλό ταξίδι…», αναφέρεται χαρακτηριστικά από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την κηδεία του πρώην παίκτη του Ηρακλή και της ΑΕΚ:

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα