Μαχαιρώθηκε φίλαθλος της Γιουνάιτεντ στο Παρίσι – Χειρουργήθηκε στο στήθος

Ακόμα ένα κρούσμα βίας είχαμε σε ευρωπαϊκή πόλη στο περιθώριο αγώνα και αυτά τα γεγονότα έχουν θορυβήσει την UEFA. Συγκεκριμένα, ένας φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαχαιρώθηκε στο Παρίσι μετά τη νίκη της αγγλικής ομάδας (3-1) στο Champions League επί της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με το «BBC».

Ο 44χρονος φίλαθλος δέχτηκε επίθεση μέσα σε ταξί και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, μετά τον τραυματισμό του στο στήθος. «Είμαστε σε επαφή με τις γαλλικές αρχές μετά από ένα περιστατικό που αφορά έναν Βρετανό στο Παρίσι στις 6 Μαρτίου και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε βοήθεια αν χρειαστεί», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών.

RT @lequipe Un fan de Manchester United poignardé par un chauffeur de taxi à Paris après le match contre le PSG https://t.co/5BF3ilqp5T

— Martial Macheda (@MartialMacheda) 8 Μαρτίου 2019

Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη (21/2) στο Γκελζενκίρχεν στο παιχνίδι της Σάλκε με τη Μάντσεστερ Σίτι (2-3), ένας φίλος των «πολιτών» δέχθηκε επίθεση, μετά το τέλος του αγώνα και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο για να αναρρώσει. Πρόσφατα έχουν γίνει και άλλα παρόμοια γεγονότα σε ματς του Champions League και του Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα