Μαχαιρώθηκαν οπαδοί μετά το ντέρμπι Σέλτικ – Ρέιντζερς, ένας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε το ντέρμπι (Old Firm) της Σέλτικ με τους Ρέιντζερς (2-1) στη Γλασκώβη, για το πρωτάθλημα Σκωτίας, με αποτέλεσμα τρεις οπαδοί να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και ο ένας να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι συγκρούσεις ήταν βίαιες σε συγκεκριμένο σημείο της Γλασκώβης, όπου είχαμε και επέμβαση της αστυνομίας. Επεισόδια είχαμε και άλλες φορές, αλλά με τόσο μεγάλη ένταση, είχαν χρόνια να γίνουν ανάμεσα σε οπαδούς των δυο ομάδων, με αποτέλεσμα να μαχαιρωθούν οπαδοί.

Στα

αγωνιστικά, οι «Κέλτες» νίκησαν με 2-1 σε αγώνα που είχα πολλή ένταση, έπεσαν και μπουνιές, με αποτέλεσμα οι «προταστάντες» να έχουν δυο αποβολές και να χάνουν τελικά με γκολ στο 86′, ενώ έπαιζαν με 10 παίκτες. Με αριθμητικό πλεονέκτημα είχαν ισοφαρίσει, αλλά δεν άντεξαν, με αποτέλεσμα η Σέλτικ να είναι στο +13 στην κορυφή.

Οι «Καθολικοί» επικράτησαν με γκολ του Φόρεστ στο 86′, με τον Μορέλος να έχει αποβληθεί στο 31′ όταν ο Μπράουν κατάφερε να τον εκνευρίσει και να δεχθεί ένα χτύπημα στο πρόσωπο, μετά το οποίο γελούσε βλέποντας τον αντίπαλό του να φεύγει για τα αποδυτήρια. Ο Ράιαν Κεντ, που είχε πετύχει και το γκολ των «Διαμαρτυρόμενων» δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και η κατάσταση… ξέφυγε. Στο 90’+7 αποβλήθηκε και ο Χαλιντέι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα