Μ’ αυτή τη «νίκη» ο Giannis έχει προσφέρει… χρυσάφι στους Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αναγεννήσει αγωνιστικά τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι φέτος δείχνουν έτοιμοι και για το παραπάνω βήμα στα playoffs, αλλά με τον έλληνα αστέρα στο ρόστερ τους, τα «ελάφια» έχουν πέτυχε μία ακόμα πιο σπουδαία «νίκη», που τους προσφέρει τις βάσεις για να κάνουν ακόμα πιο δυνατή ομάδα στο μέλλον.

Αναφερόμαστε στην τεράστια επιρροή που έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον οικονομικό τομέα, καθώς ο Giannis

κατάφερε να αναγεννήσει την μικρή αγορά του Μιλγουόκι, σύμφωνα και με θέμα που φιλοξένησε το περιοδικό «Forbes».

Δεν ξέρουμε εάν οι Μπακς είχαν το μυαλό τους και την οικονομική τους αναγέννηση, όταν αποφάσισαν να επενδύσουν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά όπως τονίζεται και στο συγκεκριμένο θέμα, ο έλληνας αστέρας κατάφερε να μετατρέψει την μικρότερη αγορά του ΝΒΑ σ’ ένα κερδοφόρο brand. Βλέπετε, τα τελευταία χρόνια έχουμε άνοδο στα εισιτήρια, στην τηλεθέαση και στην εμπορική αξιοποίηση του οργανισμού που λέγεται «Μιλγουόκι Μπακς».

Giannis Antetokounmpo Has Made The Small-Market Milwaukee Bucks An International Brand https://t.co/qjwhGD2r6f via Forbes – SportsMoney

— Marketing Deportivo | Sports Marketing (@MKT_Deporte) 1 Απριλίου 2019

Για το θέμα μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Πίτερ Φέιγκιν και είπε τα εξής: «Έχουμε ένα νέο γήπεδο, τη δυνατότητα να φτάσουμε τις 60 νίκες, να πάρουμε την πρώτη θέση στην Ανατολή και σε όλο το ΝΒΑ. Είναι μια σπουδαία εποχή για το Μιλγουόκι, το Γουισκόνσιν και φυσικά τους Μπακς».

Από την πλευρά του ο Giannis, ανέφερε: «Όταν έχεις έναν σταρ στην ομάδα σου, μπορείς να δεις την ανάπτυξη τοπικά και εθνικά, αλλά αυτό που έχει συμβεί με τον Γιάννη είναι ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον παγκοσμίως. Πλέον μπορούμε να αντιμετωπιζόμαστε ως ένα παγκόσμιο brand, που δεν απευθύνεται μόνο σε τοπικούς χορηγούς, αλλά και σε διεθνείς».

Είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικό πως οι Μπακς επελέγησαν από το ΝΒΑ για το πρώτο ματς κανονικής περιόδου στο Παρίσι, την επόμενη σεζόν, λόγω και της σχέσης της εταιρείας του Μάικλ Τζόρνταν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Γι’ αυτό το θέμα μίλησε και ο έλληνας άσος, αναφέροντας: «Αυτό δείχνει πως οι Μπακς είναι πλέον σημαντικό κομμάτι της διεθνούς απήχησης του ΝΒΑ». Γι’ αυτό το θέμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα «ελάφια» είχαν γίνει πριν από μερικές ημέρες πρώτο θέμα στην «L’Equipe», η οποία χαρακτήρισε τον έλληνα άσο «Θεό του μπάσκετ».

Paris’in 24 Ocak 2020 tarihinde ilk kez bir NBA normal sezon maçına evsahipliği yapacak olması L’Equipe’in kapağında yer alıyor bugün. Gazete, “NBA Paris’te. Teşekkürler MJ (Michael Jordan) manşetiyle çıkmış. pic.twitter.com/9AJLly7za3

Eurosport TR (@Eurosport_TR) 29 Μαρτίου 2019

Στα αγωνιστικά να αναφέρουμε πως οι Μπακς έχασαν την Κυριακή στην Ατλάντα από τους Χοκς με 136-135 στην παράταση (122-122 η κανονική διάρκεια) με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Τα «ελάφια» παραμένουν στην πρώτη θέση στην Ανατολή, αλλά και σε όλο το NBA. Ο «Greek Freak» βρέθηκε στο γήπεδο, έκανε ζέσταμα με τους συμπαίκτες, αλλά είδε τον αγώνα από τον πάγκο.

Atlanta Hawks, Antetokounmpo’nun oynamadığı ve Alex Len’in üçlüğüyle uzatmaya giden maçta lig lideri Milwaukee Bucks’ı Trae Young’un son saniye basketiyle 136-135 mağlup etti.

⚽27 sayı, Sterling Brown
⚽24 sayı, James Anderson
⚽23 sayı, Alex Lenpic.twitter.com/NAg1iQVo2Q

— Sporx Basketbol (@sporx_basket) 31 Μαρτίου 2019

Giannis Antetokounmpo and Tony Snell, both ruled out due to ankle sprains, are getting some shots up before today’s game in Atlanta. pic.twitter.com/kaMi5RgO7a

— Matt Velazquez (@Matt_Velazquez) 31 Μαρτίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα