Καλωσόρισε τον Γιώργο Μασούρα ο Ολυμπιακός – «Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλωσόρισε τον Γιώργο Μασούρα στον Πειραιά. Ο διεθνής άσος υπογράμμισε: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έκανα ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί».

Να θυμίσουμε ότι η μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού στους «ερυθρόλευκους» από τον Πανιώνιο

είναι γνωστή από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ ήδη εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει να προπονείται στου Ρέντη.

Την Πέμπτη (3/1), η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποιησε τη μεταγραφή του καλοσωρίζοντάς τον στην ομάδα μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

View this post on Instagram

Μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μασούρας! / @geo_masou member of Olympiacos family! #olympiacos #transfer #welcome #GiorgosMasouras #WelcomeGiorgos

A post shared by olympiacosfc (@olympiacosfc) on Jan 3, 2019 at 5:28am PST

Μασούρας: Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα

Ο Γιώργος Μασούρας στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακό σημείωσε ότι έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα.

Μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για πρώτη φορά ως παίκτης των «ερυθρολεύκων» και έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έκανα ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί πραγματικότητα και θα δώσω την ψυχή μου για αυτή την ομάδα».

Παράλληλα, είπε για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Δεν σας κρύβω ότι έχω ζήσει την ατμόσφαιρα από την εξέδρα και θέλω να τη ζήσω και από τον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω σε αυτό το σημείο».

Ο Γιώργος Μασούρας στα «ερυθρόλευκα»! / Giorgos Masouras in the red and white of Olympiacos!#olympiacos #transfer #welcome #GiorgosMasouras #WelcomeGiorgos pic.twitter.com/4JMzMlKVPP

Olympiacos FC (@olympiacos_org) 3 Ιανουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα