Κορονοϊός: Αγωνία και έντονη φημολογία για το ύποπτο κρούσμα στο «Αττικόν» (video)

Έντονη φημολογία επικρατεί τις τελευταίες ώρες ότι είναι πολύ πιθανό να είναι θετικό στον κορονοϊό το δείγμα που εστάλη για περαιτέρω εξετάσεις ενός άνδρα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν». Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημα αποτελέσματα, ωστόσο η σεναριολογία γύρω από το περιστατικό δίνει και παίρνει.

Ο συγκεκριμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σπίτι του στον Πειραιά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετά από ύποπτα συμπτώματα.

Αρνητικό το κρούσμα στο Παίδων

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων

για τον κορονοϊό στις οποίες υπεβλήθη ένα παιδί ιταλική καταγωγής. Το τετράχρονο μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Κορίνθου στο Παίδων, με συμπτώματα παρόμοια με αυτά του θανατηφόρου ιού αλλά ευτυχώς το δείγμα δεν ήταν θετικό, όπως μετέδωσε το skai.gr

Λήξη συναγερμού και στο Σωτηρία

Νωρίτερα, αρνητικές ήταν οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ένας ναυτικός που νοσηλεύεται σε απομόνωση με συμπτώματα που είχαν προκαλέσει ανησυχία, σύμφωνα με τον Alpha.

Τα νοσοκομεία ελπίζουμε να πάρουν άμεσα μέτρα προστασίας του κοινού και των ασθενών που νοσηλεύονται. Είναι γνωστό ότι οι συνθήκες καθαριότητας στα δημόσια νοσοκομεία δεν είναι ίδιες όπως στα ιδιωτικά και οι πολλαπλές είσοδοι στα νοσοκομεία δεν επιτρέπουν δυστυχώς τον έλεγχο αυτών που εισέρχονται.

Πρέπει αμέσως να ξεκινήσουν έλεγχοι στις εισόδους των δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων για να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα την κατάσταση που φαίνεται ότι θα φτάσει στη χώρα μας.

Πηγή: Κορονοϊός: Αγωνία και έντονη φημολογία για το ύποπτο κρούσμα στο «Αττικόν» (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα