Πυροβολισμοί σε πάρτι στο Μπρούκλιν – Ένας νεκρός και τραυματίες (video)

Ο δράστης ήταν ένας και παραμένει ελεύθερος«Άκουσα πυροβολισμούς και έπεσα κάτω», δήλωσε ένας 66χρονοςΑπό τους τραυματίες, τουλάχιστον έξι μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία, ενώ ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Σε τραγωδία εξελίχθηκε πάρτι σε γειτονιά του Μπρούκλιν, στις ΗΠΑ, όταν κατά τη διάρκειά του ακούστηκαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας νέας άνθρωπος, ενώ υπάρχουν και πολλοί τραυματίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Τύπο, ένας 38χρονος είναι νεκρός, ενώ τουλάχιστον

11 άτομα τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς. Από τους τραυματίες, τουλάχιστον έξι μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία, ενώ ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο δράστης ήταν ένας και παραμένει ελεύθερος. «Άκουσα πυροβολισμούς και έπεσα κάτω», δήλωσε ένας 66χρονος που ήταν στο πάρτι, όντας συγκλονισμένος από όσα βίωσε.

«Τρομακτικοί πυροβολισμοί διέλυσαν μια ειρηνική εκδήλωση γειτονιάς. Η καρδιά μας είναι με τα θύματα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε αυτή την κοινότητα ασφαλή και τα όπλα μακριά από τους δρόμους μας», έγραψε στο Twitter ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάσιο.

#BREAKING : New York – At least 7 people have been injured in a shooting incident in a Brooklyn playground at New Lots Avenue in Brownsville. #NYC #Brooklyn

Video : Citizen NYCpic.twitter.com/FONJWyzg1Q

— Shark NewsWires (@SharkNewsWires) 28 Ιουλίου 2019

Police: Multiple people shot at Brooklyn playground https://t.co/MGAiUZPa3R pic.twitter.com/65ypCJ5s1j

— WBAL-TV 11 Baltimore (@wbaltv11) 28 Ιουλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα