Λάκης Λαζόπουλος: Το «Αλ Τσαντίρι» το έφτιαξε ο κόσμος και κανείς δεν μπορεί να το φιμώσει

Για την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος λίγο μετά την πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής και της νέας ενότητας«Αλ Σιχτίρι».

«Αισθάνθηκα καλά και ήταν πολύ δύσκολο να φτάσουμε εδώ γιατί είναι σαν να διαλύθηκε ένας στρατός. Να μαζέψεις καινούργιους ανθρώπους, καινούργιες χημείες, καινούργια πρόσωπα, καινούργιος χώρος, όλα παίζουν τον ρόλο τους.

Αλλά

αυτή η επιθυμία φαίνεται δεν ήταν μόνο δική μου, ήταν επιθυμία όλων και με έναν τρόπο ενώθηκε αυτή η επιθυμία. Για μένα η αξία του να ξεκινάω από το μηδέν είναι το σημαντικότερο στη ζωή μου. Το τραγούδι που έγραψε που λέει: “Το μηδέν θα κάνω κύκλο κι εκεί μέσα θα χορεύω”, νομίζω ότι είναι αυτή ακριβώς η ψυχολογία μου πάντα. Το Τσαντίρι το έφτιαξαν μαζί όλοι οι άνθρωποι, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το πάρει, ούτε καν εγώ δεν έχω το δικαίωμα να το κλείσω.

Είμαστε όλοι Αλτσαντιριώτες που σημαίνει ότι έχουμε όλοι κλειδιά από το Τσαντίρι, δεν μπορώ να κατεβάζω λουκέτο. Ούτε να το κλείνουν, ούτε να φιμώνουν, ούτε τίποτα», δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα