Λάκης Λαζόπουλος: Το «Α-πε-λπι-σί-το» θα ταξιδέψει κι άλλο, αλλά τώρα θα καθίσει εδώ (video)

Η περιοδεία της θεατρικής παράστασης της χρονιάς, του «Α-πε-λπι-σί-το», θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας μετά την επιτυχία που είχε σε Γιαννιτσά, Σέρρες, Κόρινθο, Πάτρα, Θήβα, Καλαμάτα, Αίγιο, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη

και Κρήτη. Για την ώρα, όμως, θα μείνει στο Θέατρο Αθηνών, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Λάκης Λαζόπουλος μετά το τέλος της επίσημης πρεμιέρας, στην οποία παραβρέθηκαν γνωστοί και αγαπημένοι φίλοι του δημιουργού και πρωταγωνιστή της παράστασης.

«Το Α-πε-λπι-σί-το θα ταξιδέψει κι άλλο. Έχει έρθει η ώρα τώρα να καθίσει εδώ», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια στάθηκε στο άγχος του δημιουργού και του ηθοποιού: «Είναι μαζεμένοι φίλοι. Άνθρωποι που θες να τους ευχαριστήσεις γιατί έρχονται με μια πιο δυνατή κριτική σκέψη. Η Αθήνα είναι και λίγο ΚΤΕΟ, δηλαδή δημιουργείται το άγχος ότι δίνεις εξετάσεις. Ε, όταν περνάς από το ΚΤΕΟ ένα άγχος το έχεις».

Για τον πόλεμο που δέχεται κατά καιρούς στο διαδίκτυο, είπε: «Στο διαδίκτυο δρουν ηλεκτρονικές συμμορίες. Αυτή χούντα των social media πρέπει να τελειώσει. Τα social media από μόνα τους δεν κάνουν κακό. Δίνει τη δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να συνδεθούν και να μαθαίνουν τα πάντα. Εγώ μιλάω για την άλλη πλευρά. Εκεί που αναπτύσσεται η κακία. Εκεί που δεν παράγεται σκέψη. Ας γραφτεί ό,τι να ‘ναι για μένα ή για τους άλλους. Δεν με απασχολεί. Με ενοχλεί η αντίδραση η φασιστική. Αν είχε πολίτευμα το διαδίκτυο θα ήταν χούντα».

Ο Λάκης Λαζόπουλος ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 δεδομένης και της παρουσίας του Γιάννη Λάτσιου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, λέγοντας: «Είναι καλό οι συζητήσεις να καταλήγουν κάπου ωραία. Προσδοκούμε προς αυτό».

Δείτε το σχετικό video:

Keywords
Τυχαία Θέματα