Κυβερνητικοί κύκλοι κατά Πολάκη: Ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε χυδαιότητα

Επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη, εξαπολύουν κυβερνητικοί κύκλοι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο σταθερός συνδαιτημόνας του κ. Τσίπρα έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, αναφορικά με την εθνική συντονίστρια για τα ανήλικα προσφυγόπουλα,

Ειρήνη Αγαπητού. Η κ. Αγαπητού, πριν από δύο χρόνια, είχε γράψει ένα άρθρο με τίτλο «Ήταν ένα μικρό Πολάκι», στο οποίο χαρακτήριζε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό ως «παραπληροφορημένο μωρουλίνι με μουστάκι, που έμαθε ότι το να μην πηγαίνεις στην τουαλέτα σε κάνει αριστερό».

Το συγκεκριμένο άρθρο προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος στην οργισμένη αντίδρασή του γράφει: «Προφανώς το κοριτσάκι που ανέλαβε συντονιστής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα με αρκετά χιλιάρικα τον μήνα,το είχε γράψει τότε για να της πω κάνα γαλλικό και να πάρει πόντους στα μάτια και τα κιτάπια του Μητσοτάκη τότε. Οπως αποδείχτηκε τους πήρε τους πόντους και χωρίς το γαλλικό».

Κυβερνητικοί κύκλοι: Ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε χυδαιότητα

Με αφορμή την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, οι κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν τα εξής: «Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα με την άκρως συκοφαντική ανάρτησή του κατά της εθνικής συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη. Όμως κανενός το αυτί δεν ιδρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο σταθερός συνδαιτημόνας του κ. Τσίπρα έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του. Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Πηγή: Κυβερνητικοί κύκλοι κατά Πολάκη: Ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε χυδαιότητα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα