Κυβέρνηση με… γούστα: Ο Παπαθανάσης παρήγγειλε μπανιέρα και διπλό κρεβάτι για το υπουργείο

Ένα αρκετά «προχωρημένο αναπτυξιακό έργο» φαίνεται πως προωθεί ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, καθώς εν μέσω πανδημίας αποφάσισε να προχωρήσει σε… ανακαίνιση και επέκταση του γραφείου του στο υπουργείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», πρόκειται για χλιδάτο εξοπλισμό (μέχρι και διπλό στρώμα περιλαμβάνεται στις αγορές) και είδη υγιεινής (μπανιέρα, νιπτήρες κ.λπ.). Όπως αναφέρει η εφημερίδα, την κίνηση αυτή δεν την είδαν με καλό μάτι άλλοι υπουργοί και υφυπουργοί με τους οποίους συστεγάζεται στο κτήριο της οδού Νίκης.

«Μέσα σ’ όλα τα άλλα, σήμερα μάθαμε επίσης ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, παρήγγειλε μπανιέρα και διπλό κρεβάτι για το υπουργείο! Με “τόση δουλειά” που έχει πέσει στο Ελληνικό, ένα χαλαρό μπάνιο κι ένας υπνάκος επιβάλλονται», σχολίασε καυστικά ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Καλπάκης.

Μέσα σ' όλα τα άλλα, σήμερα μάθαμε επίσης ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, παρήγγειλε μπανιέρα και διπλό κρεβάτι για το Υπουργείο!

Με "τόση δουλειά" που έχει πέσει στο Ελληνικό, ένα χαλαρό μπάνιο κι ένας υπνάκος επιβάλλονται.

— Stergios Kalpakis (@stekalpakis) September 28, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα