Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη για Παναθηναϊκό – Βήμα πρόκρισης για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της Αναγέννησης στη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Πλαβούκο στο 14′. Ο Μουνιέ έφερε το ματς στα ίσια στο 51′ και ο Μολίνς στο 90′ έδωσε τη νίκη στους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός

έφτασε τους έξι βαθμούς και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή θα πάει για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο του.

Βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση έκανε νωρίτερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε του Παναιγιαλείου (3-0) στους «Ζωσιμάδες». Η ομάδα των Ιωαννίνων άνοιξε το σκορ με τον Νικολιά στο 33ο λεπτό, ενώ ο Σκόνδρας διεύρυνε το προβάδισμα των Ηπειρωτών σε 2-0 στο 50ό.

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης (3-0) διαμόρφωσε ο Πέδρο Κόντε στο 67′, με τον Ισπανό να επιβεβαιώνει ότι έχει επανέλθει δριμύτερος από τον τραυματισμό του.

Επίσης ο Λεβαδειακός επικράτησε άνετα με 5-0 του Αιγινιακού για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, δείχνοντας την ανωτερότητά του καθώς ήταν και το φαβορί.

Πηγή: Sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα